UPDATE #NOW

10 λόγοι για να κλείσετε τραπέζι στο Chefi


1 Φεβρουαρίου 2017

dsc9829.jpg

Έτσι και εμείς επισκεφτήκαμε το Chefi στο Χαλάνδρι και συγκεντρώσαμε τους λόγους για τους οποίους αυτό το εστιατόριο έχει γίνει η νούμερο ένα επιλογή.

Από τη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα του εστιατορίου μέχρι τη στιγμή που θα τελειώσετε το γεύμα σας, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πριν ακόμα μπείτε στον εσωτερικό χώρο θα διαπιστώσετε ότι η Chefi έχει ευχαριστήσει τους φίλους της αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στις κολόνες του εξωτερικού χώρου.

Μπαίνοντας, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ίδιο συμβαίνει και στην γκαρνταρόμπα. Τα Hisham Handles έγιναν κατόπιν παρότρυνσης του φίλου της ιδιοκτήτριας και δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν το όνομά του.

Κάνοντας ένα ακόμη βήμα βλέπετε τα handmade έπιπλα που συνθέτουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ένα οικείο σκηνικό. Το αίσθημα της οικειότητας είναι διάχυτο σε όλους τους χώρους του εστιατορίου.

Όσο για τα πανέμορφα τραπέζια; Εκτός από τα εντυπωσιακά σχέδια κρύβουν και χρηστικά μυστικά.

Το καλύτερο είναι ότι δεν επιτρέπουν τα ατυχήματα καθώς η επένδυση που φέρουν από κάτω φροντίζει ώστε να μη φύγει ούτε πόντος από τη γυναικεία αυτοπεποίθηση.

Αλλά επειδή οι καλοθελητές μπορούν να βρουν διάφορους λόγους να μειώσουν την επιλογή σας, εσύ θα τα έχετε εξετάσει όλα. Το Chefi, για παράδειγμα, έχει ειδική επένδυση και στους τοίχους ώστε να ενισχύει την ηχομόνωση και να επιβάλλει τη δική του ησυχία και ηρεμία ακόμη και όταν τα τραπέζια είναι γεμάτα.

Και ενώ περιμένετε να έρθει το μενού, το οποίο φυσικά ακολουθεί τη διεθνή τάση της μίας σελίδας, παρατηρείτε μία τα αγαπημένα σας πιάτα μεσογειακής κουζίνας και μία την ιδιαίτερη ξύλινη κατασκευή που τα φιλοξενεί. Δικαίως.

Έχετε διαλέξει τι θα πάρετε και κοιτάτε για άλλη μία φορά τον χώρο. Τότε το μάτι σας πέφτει στα καδράκια που στολίζουν τους τοίχους.

Και ξαφνικά περνούν οι άνθρωποι του εστιατορίου και σας ανεβάζουν τη διάθεση με τις στολές τους που κάτι παραπάνω φαίνεται να ξέρουν: Make chocolate not war. 

Τα φυτά και οι φελλοί μέσα στα ειδικά σχεδιασμένα ξύλινα κουτιά είναι μία ακόμη πινελιά που απογειώνει τον χώρο.

Τέλος, και το wifi δεν θα μπορούσε παρά να έχει τον δικό του χαρακτήρα: welovechocolate και ποιος μπορει να διαφωνήσει;

Chefi: Περικλέους 31, Χαλάνδρι. Τρίτη - Σάββατο: από τις 19:00.

Πληροφορίες στο www.chefi.gr, στο [email protected] και στο τηλ. 210 6815 774.