UPDATE #NOW

Πώς θα τραβήξετε την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή φωτογραφία


The Jennettes

4 Ιουλίου 2018

photo-1496046744122-2328018d60b6.jpg

Γι' αυτό και όλοι μας επιθυμούμε να τις αιχμαλωτίσουμε, έτσι ώστε να μείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο και να μπορούμε να τις χαζεύουμε τις κρύες μέρες του χειμώνα. Συγχρόνως, είναι ένας τρόπος για να ξεδιπλώσουμε το φωτογραφικό μας ταλέντο και να κάνουμε τους φίλους μας να ζηλέψουν! Βασικές προϋποθέσεις, βέβαια, είναι να μπορούμε να το κάνουμε εύκολα, γρήγορα και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Ευτυχώς, το νέο Alcatel 3X μας επιτρέπει να το κάνουμε μόνο με ένα άγγιγμα, αλλά και με κρυστάλλινη καθαρότητα, χάρη στην διπλή κύρια κάμερα 13MP με ευρυγώνιο φακό 120°. Πράγμα που σημαίνει πως πλέον μπορούμε να αποτυπώσουμε πάνω από ένα ειδυλλιακό τοπίο σε μία φωτογραφία, άρα μεγαλύτερους ορίζοντες, περισσότερα χαμόγελα, περισσότερα τοπία και περισσότερη διασκέδαση.

Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα χάρη στη λειτουργία “Face Key” του Alcatel 3X η οποία σας επιτρέπει να το ξεκλειδώσετε εύκολα και γρήγορα, μέσα σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο κοιτάζοντας απλά την οθόνη. Το Face Key σαρώνει το πρόσωπό σας σε περισσότερα από 106 σημεία για να εξασφαλίσει την υψηλή ακρίβεια της διαδικασίας αναγνώρισης – αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία 3D αναγνώρισης προσώπου καθιστά αδύνατο το ξεκλείδωμα της συσκευής με τη χρήση μία εικόνας.

Πέραν αυτού, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το Alcatel 3X ή να εκκινήσετε αγαπημένες σας εφαρμογές χάρη στη λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που διαθέτει. Απλώς πατήστε και ξεκινήστε!

Με το Alcatel 3X απολαμβάνετε συναρπαστικές στιγμές χωρίς όρια. Με μέγεθος οθόνης 5,7" και αναλογία οθόνης/ σώματος στο 77,7% έχετε τη δυνατότητα να χαζέψετε τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες σε μεγαλύτερο εύρος. Με άλλα λόγια βλέπετε περισσότερα με λιγότερη κύλιση, χωρίς το smartphone σας να είναι υπερβολικά μεγάλο για να χωρέσει στην παλάμη ή στην τσέπη σας. Συν το ότι ο bezel-less σχεδιασμός του κάνει πιο εύκολη την προβολή αγώνων, ταινιών και βίντεο.

Ετοιμαστείτε να καταπλήξετε τους φίλους (και followers σας)!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα