UPDATE #NOW

Πώς ο Clooney πλούτισε κατά 239 εκατ. δολ. σε έναν χρόνο από την… τεκίλα


18 Ιουλίου 2018

20180607_zaa_a123_066.jpg

Μαζί με τον χολιγουντιανό σταρ, φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα της λίστας διασημοτήτων του Forbes για το μεγαλύτερο ετήσιο εισόδημα, η Κάιλι Τζένερ, οι U2, ο Λιονέλ Μέσι, οι Coldplay, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κ.ά.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έβγαλε περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον συνάδελφό του μέσα σε έναν χρόνο. Μόνο που το εντυπωσιακό ετήσιο εισόδημά του δεν εκτοξεύθηκε χάρη σε κάποιον χολιγουντιανό ρόλο, αλλά στην πώληση μίας εταιρείας παραγωγής τεκίλας, της οποίας ήταν συνιδρυτής- όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC.  Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του περιοδικού Forbes, τα κέρδη προ φόρων του 57χρονου ηθοποιού για την χρονιά μεταξύ 1ης Ιουνίου 2017 και 1ης Ιουνίου 2018, φτάνουν τα 239 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό τον εκτόξευσε στην δεύτερη θέση της ετήσιας λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες διασημότητες.

Million dollar baby

Την πρωτιά κατέκτησε ο πυγμάχος Φλόιντ Μέιγουεδερ, με 285 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Είναι η δεύτερη φορά μετά το 2015 που ο Μέιγουεδερ κατακτά την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη λίστα. Ο αγώνας που έδωσε τον Αύγουστο του 2017 με αντίπαλο τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έφερε κέρδη ύψους 550 εκατομμυρίων δολαρίων, με τον πυγμάχο να βάζει στην τσέπη 275 εκατομμύρια δολάρια. Καθόλου άσχημα. 

Η τεκίλα κάνει καλό

Και το όνομα αυτής, Casamigos Tequila: η εταιρεία παραγωγής του δημοφιλούς ποτού που είχε στην ιδιοκτησία του ο Κλούνεϊ, μοσχοπουλήθηκε στον κολλοσό «Diageo» με συμφωνία ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Ο κινηματογραφικός αστέρας ίδρυσε την εταιρεία το 2013 με τους φίλους του Ράντι Γκέρμπερ και Μάικ Μέλντμαν. Σίγουρα λοιπόν έβγαλε αρκετά χρήματα για να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας του ύστερα από το ατύχημα που είχε με το σκούτερ του στη Σαρδηνία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.