UPDATE #NOW

O George R.R. Martin εξήγησε επιτέλους γιατί σκοτώνει όλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στο Game of Thrones


The Jennettes

13 Αυγούστου 2018

game-of-thrones2.jpg

O George R. R. Martin, ο συγγραφέας των βιβλίων στα οποία βασίστηκε η σειρά Game of Thrones, είναι γνωστός για το ότι "σκοτώνει" κάθε αγαπημένο χαρακτήρα του κοινού. Οι fans της σειράς έμαθανγρήγορα  να μην δένονται ιδιαίτερα με τους χαρακτήρες, αφού ο Martin δε διστάζει να σκοτώσει αυτούς που μοιάζουν με σημαντικούς πρωταγωνιστές σε δευτερόλεπτα.

Ο Martin εξήγησε επιτέλους τον λόγο πίσω από τη σκληρή του αυτή αντιμετώπιση - και δεν έχει να κάνει με θέματα θυμού ή μίσους. Στην πραγματικότητα εμπνεύστηκε από έναν άλλον διάσημο συγγραφέα φανταστικών μυθιστορημάτων, τον J.R.R. Tolkien. Ο Tolkien έγραψε τα βιβλία Lord of the Rings, και κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης για το PBS, o Martin εξομολογήθηκε πως ένας από τους θανάτους ενός βασικού χαρακτήρα του Tolkien του έμεινε χαραγμένος στο μυαλό ως παιδί - και τον επηράσε ως συγγραφέα.

"Ο Gandalf πεθαίνει!" λέει ο Martin για τη στιγμή που τον έκανε να σκοτώνει αργότερα κάθε χαρακτήρα του. "Δεν μπορώ να περιγράψω το αντίκτυπο που είχε στον 13χρονο εαυτό μου".

Ας ελπίσουμε πως στο τέλος της σειράς, κάποιοι αγαπημένοι μας χαρακτήρες θα μείνουν τηλεοπτικά ζωντανοί.

 

Δείτε ακόμη: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί