UPDATE #NOW

Πέρασες στο πανεπιστήμιο αλλά σε άλλη πόλη; Δες πώς μπορείς να κερδίσεις τα αεροπορικά εισιτήρια για όλα τα χρόνια των σπουδών σου


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2018

960x450_konta_stous_neous_women-01.jpg

Οι πανελλήνιες είναι δύσκολες, κανείς δεν το αμφισβητεί. Μετά την επιτυχία όμως έρχονται τα «δύσκολα», aka η μετακόμιση σε άλλη πόλη. Τα πάρτι, οι νέες γνωριμίες, η ανεξαρτησία, οι σπουδές, όλα είναι τέλεια, αλλά είναι και εκείνες οι φορές που απλά θα θέλετε να δείτε την οικογένειά σας και ίσως να μην έχετε χρήματα ώστε να παίρνετε το αεροπλάνο και να τη βλέπετε όσο συχνά θα θέλατε.

Εδώ έρχεται η AEGEAN για να σας δώσει τη λύση, αφού για 6η συνεχή χρονιά είναι δίπλα στους φοιτητές με το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους». Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης. Και φέτος, 250 πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν δωρεάν από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR, 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή, πενταετή ή εξαετή διάρκεια των σπουδών τους.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία αυτή αφορά σε 50 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών και σε 200 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Από το 2013 μέχρι σήμερα, 1.250 φοιτητές έχουν ωφεληθεί από το πρόγραμμα, λαμβάνοντας από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία προσφέρονται 100% δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση, καθώς η εταιρεία καλύπτει τόσο τους ναύλους όσο και τους φόρους αεροδρομίων.

Πώς μπορείτε να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα;

Τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η AEGEAN στοχεύει να στηρίξει τους νέους φοιτητές και να βοηθήσει στην ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2018 – 2019 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr έως και τις 31 Οκτωβρίου 2018 στις 23:59. Η ανακοίνωση των ονομάτων των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, μετά τις 11:00 π.μ. Οι φοιτητές που θα επιλεγούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα λάβουν σχετικό e-mail που θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν Log in στον λογαριασμό τους, μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr και να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα μέσω αυτόματου μηνύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.kontastousneous.gr.