UPDATE #NOW

Αυτοί είναι ο νέος Superman και η νέα Lois Lane στo κινηματογραφικό σύμπαν της DC


JTeam

28 Ιουνίου 2023

Αυτοί είναι ο νέος Superman και η νέα Lois Lane στo κινηματογραφικό σύμπαν της DC
Δύο νέοι ηθοποιοί που, για πρώτη φορά, θα πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες τέτοιου βεληνεκούς

Γίνεται Superman χωρίς Henry Cavill; Όχι, είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό, και κάνεις λάθος. Ο νέος Superman και η νέα Lois Lane βρέθηκαν. Στη νέα ταινία Superman: Legacy, θα πρωταγωνιστήσουν ο David Corenswet και η Rachel Brosnahan, δύο «εξαιρετικοί ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι» σύμφωνα με τον σκηνοθέτη James Gunn.

Μπορεί να ξέρεις τον Corenswet από τη σειρά The Politician στο Netflix ή το θρίλερ Pearl – αν δεν το ξέρεις, θα τον μάθεις τώρα που, για πρώτη φορά, γίνεται πρωταγωνιστής ταινίας τέτοιου βεληνεκούς. Όσο για την Brosnahan, τη γνωρίσαμε μέσα από το House of Cards, ενώ έχει παίξει και στο Marvelous Mrs Maisel.

Ο Gunn, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε το franchise του Superman με τον παραγωγό Peter Safran, δήλωνε τον Φεβρουάριο ότι το Legacy είναι η ταινία που θα μας δείξει πώς ξεκίνησαν όλα, καθώς επικεντρώνεται στην προσπάθεια του υπερήρωα να βρει την ισορροπία μεταξύ της πραγματικής του καταγωγής και της ανατροφής του ως άνθρωπος.

Ο Corenswet θα είναι ο τέταρτος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Superman στη μεγάλη οθόνη. Ακολουθεί τον Christopher Reeve που το έκανε το 1978, τον Brandon Routh το 2006 και τον Henry Cavill το 2013. Ο τελευταίος εμφανίστηκε και στο Batman v Superman: Dawn of Justice League.