UPDATE #NOW

Η Σοφία Βεργκάρα χώρισε με τον Τζο Μανγκανιέλο και το ξεπερνά με διακοπές στην Ιταλία


Τόνια Τζάφερη

18 Ιουλίου 2023

Η Σοφία Βεργκάρα χώρισε με τον Τζο Μανγκανιέλο και το ξεπερνά με διακοπές στην Ιταλία
@sofiavergara / instagram
Μετά από 7 χρόνια γάμου, το διάσημο ζευγάρι, Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο, ακολουθεί χωριστούς δρόμους

Πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Βεργκάρα έφτασε στην Ιταλία με φίλες, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια της, και να απολαύσουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές. Από το πλευρό της όμως, έλειπε ο ηθοποιός και επί 7 χρόνια σύντροφος της, Τζο Μανγκανιέλο, -κάτι αρκετά παράδοξο-.

Φέτος λοιπόν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, και η απουσία του Μανγκανιέλο από τα γενέθλια της Σοφία, είχε ήδη κάνει το κοινό να μιλά για ενδεχόμενο διαζύγιο ανάμεσα τους. Οι ευχές του Τζο προς την Βεργκάρα ήταν απόλυτα τυπικές, και αφού τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, γίνονταν όλο και πιο έντονα, τελικά το ανακοίνωσαν και οι ίδιοι:

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς είμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», δήλωσε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του PageSix, «η Σοφία και ο Τζο έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

Η αιτία που οδήγησε το διάσημο ζευγάρι στον χωρισμό, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο η Σοφία Βεργκάρα, φαίνεται να απόλαυσε στο έπακρο της διακοπές της στην Ιταλία, κάνοντας πολλή ηλιοθεραπεία και βγαίνοντας στα εστιατόρια του Ιταλικού Νότου.