UPDATE #NOW

Δύο τενίστριες ενώσαν τις δυνάμεις τους για το ποδόσφαιρο γυναικών: Η Ζαμπέρ επένδυσε στην ομάδα της Οσάκα


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2023

Δύο τενίστριες ενώσαν τις δυνάμεις τους για το ποδόσφαιρο γυναικών: Η Ζαμπέρ επένδυσε στην ομάδα της Οσάκα
Το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, Ονς Ζαμπέρ, πάντα ακολουθούσε το πάθος της. Γι' αυτό η επένδυσή της στην North Carolina Courageου NWSL, την ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών της Ναόμι Οσάκα, είναι απολύτως λογική

Η Ονς Ζαμπέρ απέκτησε το μειοψηφικό πακέτο μετωχών της North Caroline Courage του National Women's Soccer League (αμερικανικό πρωτάθλημα γυναικών) της ομάδας που πρώτη αποφάσισε στηρίξει μια άλλη κορυφαία τενίστρια, το πρώην Νο1 στον κόσμο η Ναόμι Οσάκα. «Επιτέλους η Ναόμι με δέχτηκε στην ομάδα», είπε η Ζαμπέρ για να προσθέσει: «Προσπαθώ να μπω στην ομάδα χρόνια τώρα».

Το Νο7 της λίστας της WTA από την Τυνησία, είναι φανατική οπαδός του ποδοσφαίρου και σκέφτεται την επένδυση από τότε που έγινε μέλος της εταιρείας διαχείρισης της Οσάκα, Evolve. «Είναι μεγάλη τιμή από πολλές απόψεις», είπε. «Σίγουρα για μένα το πιο σημαντικό είναι η υποστήριξη του γυναικείου αθλητισμού. Ως ποδοσφαιρόφιλη είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα πάω να δω κάποιους αγώνες. Αν με αφήσουν να παίξω, σίγουρα θα πάω και θα παίξω», εξήγησε η ίδια που έχει δείξει την αγάπη της για το ποδόσφαιρο ακόμα και όταν παίζει τένις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen