UPDATE WHAT'S NEW

World Class Global Final 2017


25 Αυγούστου 2017

20638269-1456490507752865-8965249639780519375-n.jpg

Ο διαγωνισμός WORLD CLASS ξεκίνησε την Κυριακή 20 Αυγούστου με 55 φιναλίστ από όλο τον κόσμο να αγωνίζονται για την κορυφή του διεθνές fine drinking στερεώματος. Χθες, το πρώτο στάδιο έφτασε στο τέλος του αναδεικνύοντας την τελική δεκάδα του διαγωνισμού ενώ σήμερα ξεχώρισαν 4 υποψήφιοι, που αντιπροσωπεύουν τη Δανία, τον Καναδά, την Τουρκία και την Αυστραλία. Απομένει μια ακόμη ημέρα για να αποθεώσουμε τον καλύτερο bartender του κόσμου!

Το WORLD CLASS είναι ο μοναδικός θεσμός που αποσκοπεί να μυήσει τους ανθρώπους στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού και ταυτόχρονα να διαμορφώσει το μέλλον της κατανάλωσης αλκοόλ, είτε στο σπίτι είτε στο μπαρ.

Εάν επιθυμείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο του fine drinking, επισκεφθείτε το https://www.theworldclassclub.com/ ή την παγκόσμια Facebook κοινότητα του WORLD CLASS, όπου μπορείτε να βρείτε νέες συνταγές από τους φιναλίστ μας, how-to videos καθώς και τα τελευταία trends.

Για να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό και να ζήσετε live την κάθε συναρπαστική στιγμή των δοκιμασιών μπορείτε να βρείτε το livestream στη σελίδα www.theworldclassclub.com.

#WORLDCLASS2017

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φιναλίστ

Οι φιναλίστ επιλέχθηκαν από κάθε μία από τις ακόλουθες χώρες: Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Νησιά Καϋμάν, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Τσεχία, Δανία, Δομινικανή Δημοκρατία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ και Μακάο, Ισλανδία, Ινδία, Ινδικός Ωκεανός, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Κένυα, Κορέα, Λίβανος, Λιθουανία, Μεξικό, Ολλανδία, Νιγηρία, Νορβηγία, Παραγουάη, Περού, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταιβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, ΗΑΕ, Ουκρανία, ΗΠΑ.