UPDATE WHAT'S NEW

Λιγότερα κουνούπια! Περισσότερα παιδικά χαμόγελα!


19 Ιουλίου 2018

photo_aroxol_earth_choice.jpg

Με αυτό το σύνθημα, για 4η συνεχή χρονιά, το Aroxol Earth Choice υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS με μία χορηγία αγάπης προς τα παιδιά, εκφράζοντας διαχρονικά την ευαισθησία του και το σεβασμό του στον συγκεκριμένο οργανισμό.

Λιγότερα κουνούπια με το Aroxol Earth Choice mat 10+10, liquid set & refill, spiral 10τμχ, αλλά, κυρίως, περισσότερα παιδικά χαμόγελα αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των συγκεκριμένων προϊόντων ενισχύουν την σπουδαία προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS.

Λιγότερα κουνούπια με το Aroxol Earth Choice, που περιέχει στη σύνθεσή του εκχύλισμα του φυτού πύρεθρος (ένα είδος χρυσάνθεμου), γνωστό για τις εντομοκτόνες & εντομοαπωθητικές ιδιότητές του. Οι φυσικές πυρεθρίνες έχουν τη μοναδική ικανότητα να ξετρυπώνουν & να εξολοθρεύουν τα έντομα, τα οποία, αδυνατούν να "σπάσουν" τον κώδικα των φυσικών πυρεθρινών και να γίνουν ανθεκτικά σε αυτές.

Περισσότερα παιδικά χαμόγελα, γιατί πέρα από την χορηγία των Παιδικών Χωριών SOS, το εκχύλισμα του φυτού πύρεθρος δρα με ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον και τους ανθρώπους - κυρίως τα παιδιά. Ο λόγος είναι ότι οι φυσικές πυρεθρίνες βιοδιασπώνται χωρίς να αφήνουν υπολείμματα στο περιβάλλον και δεν εισέρχονται στην τροφική αλυσίδα.

Tα Παιδικά Χωριά SOS, εδώ και 40 χρόνια, δημιουργούν οικογένειες για παιδιά που στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Μέσα σ’ αυτές, τα παιδιά μαθαίνουν να μοιράζονται ευθύνες, να διαμορφώνουν μακροχρόνιες σχέσεις και να πιστεύουν στον εαυτό τους και τους άλλους.

Αυτό σημαίνει Παιδικά Χωριά SOS: παιδιά που μεγαλώνουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Παιδιά που έχουν εξασφαλισμένη στέγη, φαγητό, μόρφωση και μια Μητέρα SOS που δίνει ξεχωριστά σε κάθε μέλος της οικογένειας SOS τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσει δυνατό και αυτόνομο τη ζωή του.

Λιγότερα κουνούπια λοιπόν με περισσότερα παιδικά χαμόγελα …. φυσικά από το Aroxol Earth Choice.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα