UPDATE WHAT'S NEW

Η διαδικασία εγγραφής στο Play on Early Education - 1st International Athens Conference μόλις ξεκίνησε


27 Ιουλίου 2018

logo_trans6.png

Από τις 11 Απριλίου έως τις 13 Απριλίου 2019, κάποιες από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στον κόσμο από τον χώρο της ελευθεριακής εκπαίδευσης θα βρίσκονται στην Αθήνα και θα μιλήσουν για την σπουδαιότητα που έχει το ακηδεμόνευτο Παιχνίδι στην προσχολική ηλικία.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όποιον ασχολείται ή θα ήθελε να ασχοληθεί με την  προσχολική αγωγή ή το παιχνίδι ή και τα δύο, και ψάχνει για καινούργιες πηγές έμπνευσης. Οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να αποτελέσουν κομμάτι αυτού του Συνεδρίου μπορούν ήδη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (www.playonathens.com) να επιλέξουν και να προμηθευτούν το πακέτο εγγραφής που τους ενδιαφέρει. Συγκεκριμένα, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα εξής πακέτα:

-Early Bird Tickets-ειδική προσφορά στο 50% της αξίας του κανονικού εισιτηρίου, που θα ισχύει αποκλειστικα μέχρι τέλος Νοεμβρίου!

-Tickets for Presenters- αφορά όσους γίνουν δεκτοί για να παρουσιάσουν την εισήγηση τους στο πλαίσιο του Συνεδρίου

-Tickets for Dorothean Parents -αφορά αποκλειστικά τους γονείς των παιδιών που φοιτούν ή έχουν φοιτήσει στο σχολείο της Dorothy Snot

-Εarly Education Students -αφορά αποκλειστικά φοιτητές και φοιτήτριες προσχολική αγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες, βιογραφικά των παγκοσμίου κύρους key-speakers κλπ,  επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.playonathens.com και τα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.facebook.com/playonearlyeducation

https://www.instagram.com/playonearlyathens/

https://twitter.com/PlayEarly