Πρωτοβουλία συγκέντρωσης αγαθών από τη Sportingbet για την ένωση «Μαζί για το Παιδί»

"Στόχος μας για αυτά τα Χριστούγεννα είναι περισσότερα παιδικά χαμόγελα!"

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Η Sportingbet παραμένοντας πιστή στο πνεύμα των ημερών, αλλά και στη συνολικής κουλτούρας της Εταιρίας, που διέπεται από τις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» για τη συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης.

Η Sportingbet συνεργάζεται με την Ένωση «Μαζί για το παιδί», ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσει, ενώ παράλληλα συμμετέχει και στο πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι» που καλύπτει τις ανάγκες περισσότερων από 170 φορέων παιδικής προστασίας ανά την Ελλάδα που επιδοκιμάζονται διαρκώς από την κρίση.

Ο Εκπρόσωπος της Sportingbet κ. Γ. Καποδίστριας δήλωσε: « Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στο όποιο κάλεσμα της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε και να υποστηρίζουμε φορείς του παιδιού και των οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη. Στόχος μας για αυτά τα Χριστούγεννα είναι περισσότερα παιδικά χαμόγελα!».Tags: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ| ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ| SPORTINGBET
MORE FOR YOU