Τι να αποφύγετε να φάτε στο πρώτο σας γεύμα μαζί

Δείτε τι δεν πρέπει να τρώτε για να αποφύγετε τα ατυχήματα.

Τζουλιάννα Καρνέζη
ΤΖΟΥΛΙΑΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Είναι λογικό στο πρώτο ραντεβού να νιώθουμε άγχος και ένα σφίξιμο στο στομάχι. Όλες θέλουμε να είμαστε αλλά και να νιώθουμε όμορφες για να γοητεύσουμε το συνοδό μας. Φοράμε λοιπόν το αγαπημένο μας ρούχο, βαφόμαστε, φτιάχνουμε τα μαλλιά μας και είμαστε έτοιμες να τον σαγηνεύσουμε με το χαμόγελα μας. Όμως αυτό που ξεχνάμε οι περισσότερες γυναίκες είναι η επιλογή του φαγητού. Ναι σωστά διαβάσατε. Μια λάθος κίνηση να κάνετε και όλη η μαγεία της βραδιάς θα εξαφανιστεί. Το φόρεμα θα σας στενεύει υπερβολικά, θα διψάτε συνέχεια και θα θέλετε να επισκέπτεστε κάθε πέντε λεπτά την τουαλέτα. Σκέτη καταστροφή. Όμως μην ανησυχείτε γιατί αν αποφύγετε τις παρακάτω τροφές το πρώτο σας ραντεβού θα στεφθεί με επιτυχία. 

Σκόρδο. Το σκόρδο παρέχει πολλά οφέλη για την υγεία, όμως δεν  είναι πολύ καλή επιλογή για το πρώτο σας ραντεβού. Αποφύγετε τα πιάτα που έχουν αυτό το μπαχαρικό, ώστε να παραμείνει η αναπνοή σας δροσερή και να μην έρθετε σε δύσκολη θέση.

Πικάντικα τρόφιμα. Αν δεν έχετε συνηθίσει να τρώτε πικάντικα φαγητά, τότε δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσετε στο πρώτο ραντεβού. Εκτός του ότι θα σας κάψουν και μετά θα θέλετε να πίνετε συνέχεια νερό, μπορεί να σας δημιουργήσουν και γαστρεντερικά προβλήματα. Αφήστε τον καβαλιέρο σας να παραγγείλει πικάντικο γεύμα και εσείς πάρτε κάτι πιο ελαφρύ και δοκιμασμένο.

Χάμπουργκερ. Συνήθως τα χάμπουργκερ είναι πολύ μεγάλα, με αποτέλεσμα να μην είναι πολύ εύκολο να τα καταναλώσετε χωρίς να λερωθείτε. Αν όμως, πρέπει οπωσδήποτε να φάτε ένα χάμπουργκερ, τότε η πιο ασφαλής επιλογή είναι να χρησιμοποιήστε μαχαιροπίρουνο.

Μαρούλι. Οι σαλάτες πρέπει πάντα να υπάρχουν σε ένα γεύμα, αλλά οι ωμές είναι ύπουλες γιατί μπορεί να μπουν ανάμεσα στα δόντια σας. Τα ψητά λαχανικά είναι μια καλή εναλλακτική. Αν όμως τελικά επιλέξετε μαρούλι μπορείτε, αφού τελειώσετε το φαγητό, να επισκεφτείτε την τουαλέτα, ώστε να διαπιστώσετε ότι το χαμόγελο σας παραμένει γοητευτικό. 

Όσπρια. Είναι πολύ υγιεινά και πρέπει να τα καταναλώνετε 2 φορές την εβδομάδα. Όμως, καλό είναι να τα αποφύγετε όταν βγείτε ραντεβού, γιατί μπορεί να σας φουσκώσουν  και να χαλάσουν τη διάθεση σας.Tags: ΔΙΑΤΡΟΦΗ| ΡΑΝΤΕΒΟΥ| ΦΟΥΣΚΩΜΑ| ΣΚΟΡΔΟ| ΦΑΓΗΤΑ| ΜΑΡΟΥΛΙ| ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ
MORE FOR YOU