Πώς θα χάσετε κιλά ενώ κοιμάστε

Κι όμως μπορείτε να μειώσετε το βάρος σας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τζουλιάννα Καρνέζη
ΤΖΟΥΛΙΑΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017
Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση του σωματικού βάρους, όπως το άγχος και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής. Ωστόσο οι άνθρωποι σήμερα έχουν πλέον επίγνωση των κινδύνων που συνδέονται με την αύξηση του σωματικούς βάρους, γι αυτό και προσπαθούν να χάσουν κιλά.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι εκτός από τις ώρες που είμαστε ξύπνιοι, μπορούμε να χάσουμε κιλά και όταν κοιμόμαστε. Πώς θα το πετυχετε; Μειώνοντας τις θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρα σε συνδυασμό με τις παρακάτω συμβουλές καθώς κοιμάστε, θα μπορέσετε να χάσετε τα περιττά κιλά.

Κοιμηθείτε σε δροσερό δωμάτιο

Γνωρίζατε ότι ο ύπνος σε δροσερό δωμάτιο μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σώμα σας θα αυξήσει τη θερμοκρασία του για να καταπολεμήσει το κρύο, που σημαίνει ότι θα καταναλώσει ενέργεια.

Διαβάστε εδώ: 6 συμπτώματα ότι έχετε υπνική άπνοια

 

Κοιμηθείτε πριν τα μεσάνυχτα

Έρευνα που έγινε σε φοιτητές έδειξε πως τα άτομα που κοιμούνται μετά τα μεσάνυχτα είχαν αυξημένες πιθανότητες να παραλείψουν το πρωινό γεύμα, είχαν ασταθές μεσημεριανό, ενώ η διατροφή τους ήταν φτωχή σε πιο υγιεινές τροφές. 

Προγραμματίστε την ώρα που θα κοιμηθείτε

Εάν κάθε φορά που πέφτετε στο κρεβάτι, δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, τότε ο καλύτερος τρόπος είναι να προγραμματίσετε την ώρα που πηγαίνετε για ύπνο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κοιμάστε περίπου 7 με 8 ώρες κάθε βράδυ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΥΓΕΙΑ| ΥΠΝΟΣ| ΔΙΑΤΡΟΦΗ| ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ| ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ| ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ
MORE FOR YOU