Πόσο συχνά θα πρέπει να αντικαθιστάτε τα σουτιέν σας;

Τα σουτιέν έχουν ημερομηνία λήξης.

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017
Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Δεν είναι πυρηνική φυσική: όσο πιο πολύ φοράτε ένα σουτιέν, τόσο λιγότερο θα σας κρατήσει. Οπότε το μπεζ σουτιέν που φοράνε καθημερινά με το λευκό σας πουκάμισο ή T-shirt δεν θα κρατήσει όσο εκείνο το ακριβό σετ εσωρούχων που φοράτε σπάνια.

Η Sharon Webb, που είναι επικεφαλής του Lingerie Buying και Design στα Debenhams, λέει πως ο κυριότερος λόγος που χαλάει ένα σουτιέν είναι επειδή δεν κάνει σωστό fit. "Ένα σουτιέν που δεν έχει σωστό fit μπορεί να χαλάσει, αφού οι τιράντες στρετσάρονται και βγαίνει το σύρμα από την θέση του."

Οπότε, η ερώτηση είναι, κάθε πότε πρέπει να αντικαθιστούμε το σουτιέν μας;

"Προτείνουμε μία μέτρηση του στήθους κάθε έξι μήνες," συμπλήρωσε. Εννοώντας πως αυτή είναι και η χρονική στιγμή που θα πρέπει να αγοράσετε καινούριο σουτιέν. Μπορείτε να βάλετε ένα reminder στο κινητό σας.

Καλό είναι να θυμάστε και πώς πρέπει να πλένετε και να τοποθετείτε τα σουτιέν σας, αφού και αυτό παίζει ρόλο στο πόσο θα κρατήσουν. Μερικά ντελικάτα κομμάτια χρειάζονται πλύσιμο στο χέρι και αν το επιτρέπει ο χώρος στη ντουλάπα σας, καλό θα ήταν επίσης να τα κρεμάτε αντί να τα στριμώχνετε στο συρτάρι με τα εσώρουχα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΟΥΤΙΕΝ
MORE FOR YOU