Αυτή η έρευνα είναι η τέλεια δικαιολογία για όταν αργείς στο γραφείο

Αφροδίτη ΣακκάΑφροδίτη Σακκά Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Αυτή η έρευνα είναι η τέλεια δικαιολογία για όταν αργείς στο γραφείο

Μία νέα έρευνα με τίτλο "Why Night Owls Are More Intelligent" αποδεικνύει πως οι άνθρωποι που έχουν τον έλεγχο στο πότε κοιμούνται και πότε ξυπνούν, είναι πιο έξυπνοι. Δηλαδή, αν μπορείτε να ακούσετε το ξυπνητήρι σας, να ξυπνήσετε, να το κλείσετε και ξανακοιμηθείτε, μάλλον είστε ιδιοφυΐες.

Το επιχείρημα που παρουσιάζεται στη μελέτη είναι πως αφού το snooze στο ξυπνητήρι ή το κινητό είναι σχετικά καινούρια τεχνολογία για την οποία η εξέλιξη του ανθρώπου δεν μας έχει προετοιμάσει, αυτοί που έχουν μπορέσει να προσαρμοστούν σε αυτού του είδους τη διακοπή ύπνου για να πάρουν αυτό που χρειάζεται το σώμα τους και όχι αυτό που απαιτεί από αυτούς οι κοινωνία, είναι πιο πιθανό να έχουν αναπτύξει ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Η έρευνα επίσης αναφέρει πως το να είμαστε τόσο συγχρονισμένοι με το τι χρειάζεται το σώμα μας και να το παίρνουμε κιόλας, μας κάνει πιο δηιουργικούς και ανεξάρτητους. 

Φαίνεται αρκετά λογική υπόθεση, αν μας ρωτάτε, και σίγουρα υπάρχει περισσότερη ανάλυση απ΄όση μπορούμε να χωρέσουμε εδώ, αλλά τι σημασία έχει, είμαστε πανέξυπνες!

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

Don't Miss