WELL BEING FITNESS

Οργανωθείτε και χορέψτε zumba


23 Μαρτίου 2013

Χορέψτε στη δυνατή ένταση της zumba και αποκτήστε ένα τέλειο σώμα.

Τα τελευταία χρόνια η γυμναστική της zumba έχει γίνει καθημερινή συνήθεια πολλών γυναικών. Είναι πολύ καλή άσκηση καθώς γυμνάζει όλο το σώμα και χαλαρώνει τον οργανισμό. Όσες λοιπόν κάνετε ή έχετε σκοπό να ξεκινήσετε τη zumba θα πρέπει να ξέρετε ότι:

Θα ιδρώσετε αρκετά: Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φοράτε κατάλληλα ρούχα τα οποία απορροφάνε τον ιδρώτα. Να έχετε απαραιτήτως μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό και να πίνετε μικρές ποσότητες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Απαιτεί γρήγορη κίνηση στα πόδια. Άρα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερες προσεχτικές στα παπούτσια που φοράτε. Φροντίστε να είναι στο σωστό νούμερο έτσι ώστε να αποφύγετε τραυματισμούς στα πόδια σας. Επίσης επιλέξτε ελαφριά αθλητικά παπούτσια τα οποία θα διευκολύνουν τις κινήσεις σας.

Μην αντιγράφετε τον διπλανό σας: Μην περιμένετε από τα πρώτα μαθήματα να έχετε τη δυνατότητα να ακολουθείτε όλα τα βήματα. Κάποιοι μπορεί να είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο από εσάς, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Με τον καιρό θα φτάσετε κι εσείς στο επιθυμητό στάδιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.