WELL BEING FITNESS

Κωνσταντίνος Φλίγκος: Γνωρίστε τον γυμναστή των διασήμων


26 Φεβρουαρίου 2015

KF.jpg

Ο Κωνσταντίνος Φλίγκος είναι ένας άνθρωπος με πολυετή εμπειρία και πολλές δραστηριότητες στον χώρο της γυμναστικής. Επαγγελματίας Group και Personal Trainer, διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου και ειδικός στην αθλητική διατροφή. Επίσης, είναι ιδιοκτήτης του Science Place, ενός εξειδικευμένου επιστημονικού κέντρου για group/personal training στο οποίο, ειδικοί στην διατροφή και την άσκηση είναι πάντα έτοιμοι να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Σε συνεργασία με τον επαγγελματία προπονητή πυγμαχίας και kick boxing, Γρηγόρη Μάλλιο, προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα αγωνιστικής προετοιμασίας, φυσιοθεραπείας, αποκατάστασης και διατροφής, εξειδικευμένα στις ανάγκες κάθε επαγγελματία αθλητή, καλύπτοντας κάθε προπονητικό στόχο.

KF2

Όμως το πιο βασικό είναι ότι, ο Κωνσταντίνος Φλίγκος έφερε στη Ελλάδα μια νέα πρόταση ολικής προπόνησης του σώματος, το VipR! Τι είναι το VipR; Είναι ένα καινοτόμο εργαλείο προπόνησης, του οποίου η φιλοσοφία είναι να γυμνάζει όλο το σώμα σαν ενιαίο σύνολο, με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση αλλά, και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και υγείας. Με πάνω από 9.000 ασκήσεις, το ViPR συνδυάζει την κίνηση με αντίσταση σε όλο το σώμα, με τη βοήθεια ενός σωλήνα με λαβές από καουτσούκ, ενισχύοντας έτσι τη μυϊκή κατάσταση, την ευελιξία, την ζωτικότητα και τις επιδόσεις του ασκούμενου. Το VipR εισάγει μια νέα αντίληψη στο χώρο της γυμναστικής και του αθλητισμού και είναι ήδη η νέα τάση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο.

KF

Τον καινοτόμο αυτό τρόπο άσκησης μπορείτε να τον δοκιμάσετε στα Holmes Place, όπου ο Κωνσταντίνος Φλίγκος πιστοποιημένος εκπαιδευτής και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, θα σας μυήσει στον κόσμο του ViPR. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα που αφορούν τον κόσμο της γυμναστικής, απλά ρωτώντας τον Κωνσταντίνο Φλίγκο, ο οποίος μέσω του jennygr  θα λύσει όλες σας τις απορίες.

Stay tuned για τις πολύτιμες συμβουλές του Κωνσταντίνου και της άψογα καταρτισμένης ομάδας του!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.