WELL BEING FITNESS

Το μυστικό που με βοήθησε να αγαπήσω την άσκηση


2 Μαρτίου 2018

711.jpg

Ναι μου αρέσει να φοράω τα αθλητικά μου, να πιάνω τα μαλλιά μου αλογοουρά και να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Ό,τι ώρα να ναι, πρωί ή βράδυ. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δυσκολεύτηκα. Εάν με παρακολουθούσε κανείς την ώρα της προπόνησης θα έλεγε πως έμοιαζα με κόκκινο μπαλόνι που φυσάει και ξεφυσάει. Αλλά με τον καιρό συνήθισα με αποτέλεσμα πλέον η γυμναστική να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μου. Κάθε φορά που βγαίνω από το γυμναστήριο νιώθω πιο ήρεμη και χαρούμενη, σα να μου πήρε κάποιος ως δια μαγείας όλη την ένταση της ημέρας. Στην προσπάθεια μου όμως να ασκηθώ είχα και εξακολουθώ να έχω έναν πολύτιμο σύμμαχο, τα προϊόντα Arla Protein, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς λιπαρά, τα οποία φτιάχνονται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά και είναι ένας απλός τρόπος να τονίσουμε το γυμνασμένο κορμί μας, συνδυάζοντας τα με άσκηση. Μόνο μια συσκευασία αρκεί για να διατηρήσουμε τα αποτελέσματα της σκληρής γυμναστικής, παραμένοντας σε φόρμα, λαμβάνοντας σωματική (και ψυχική) δύναμη μετά από κάθε προπόνηση.

Όταν θέλω να φάω κάτι γρήγορο και νόστιμο πριν πάω στο γυμναστήριο, συνήθως επιλέγω το Arla Protein Cottage Cheese, που κυκλοφορεί σε τρεις υπέροχες γεύσεις. Φυσική με 30gr πρωτεΐνης και με τα Χαμηλότερα Λιπαρά της αγοράς (1,5%), με Musli Top – κόκκινο μύρτιλο, μήλο και ηλιόσπορο - και με Musli Top – κράνμπερι, αμύγδαλα και σύκα - με 20gr πρωτεΐνης ανά συσκευασία. Ενώ εάν θέλω κάτι να με ενυδατώσει ανοίγω το ψυγείο και έχω δύο αγαπημένες επιλογές. Διαλέγω είτε το σοκολατούχο ρόφημα γάλακτος Arla Protein που βγαίνει σε 2 τύπους, με Χαμηλά Λιπαρά και με Χαμηλά Λιπαρά και 50% λιγότερη ζάχαρη, είτε το Arla Protein με γεύση βανίλια και 50% λιγότερο ζάχαρη. Το συγκεκριμένο γάλα είναι φτιαγμένο από φυσικά συστατικά, οι γεύσεις του είναι υπέροχες και αποτελεί το τέλειο ρόφημα για την αύξηση της μυϊκής μάζας, σε συνδυασμό με σωματική άσκηση.

Και φυσικά μετά την προπόνηση όπου πεινάω αρκετά έχω στην τσάντα μου πάντα ένα επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein με χαμηλά λιπαρά και με γεύση μύρτιλο ή φράουλα.

Γενικά αν έχω κάποιο μάντρα στη ζωή μου αυτό θα ήταν «ισορροπημένη διατροφή». Οι σωστές διατροφικές επιλογές είναι σύμμαχός μας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας και τα προϊόντα Arla Protein είναι ο δικός μου σύμμαχος. Και όταν θέλω να μάθω περισσότερα για το αγαπημένο μου προιόν μπάινω στο https://www.instagram.com/arlaproteingr/ και είμαι ενήμερη για τα πάντα.

[gallery-718270]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.