WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

6+1 σημάδια που δείχνουν ότι σας αγαπάει αληθινά


9 Αυγούστου 2018

india-tupy-171305-unsplash.jpg

Εάν έχετε κάποιον που σας αγαπάει πραγματικά είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να ζήσετε σε αυτή τη ζωή, αλλά και αρκετά σπάνιο στις ημέρες μας. Και γιατί το επισημαίνουμε αυτό; Γιατί οι περισσότερες σχέσεις σήμερα βασίζονται σε κάποια μορφή ανταλλαγής. Μπορεί ο σύντροφός σας να σας πει ότι σας αγαπάει, αλλά τις πιο πολλές φορές αυτή η αγάπη δεν είναι ανιδιοτελής.

Όταν κάποιος αγαπάει κάποιον άλλον αληθινά υπάρχουν σημάδια. Αυτά τα σημάδια θα σας αποκαλύψουμε στο σημερινό άρθρο.

1. Θέλει να περνάει χρόνο μαζί σας.

Παρόλο που και οι δυο έχετε υποχρεώσεις, κάποιος που νοιάζεται για εσάς θα εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που έχει για να βρίσκεται μαζί σας.

Διαβάστε εδώ: 6 τρόποι για να γεμίσετε τη ζωή σας με θετική ενέργεια

2. Σας έχει πλήρη εμπιστοσύνη.

Εάν ο σύντροφό σας δεν σας αμφισβητεί και δεν προσπαθεί κάθε λίγο και λιγάκι να σας ελέγξει, τότε αυτό είναι σημάδι πραγματικής αγάπης.

3. Σέβεται τις απόψεις σας.

Είναι φυσιολογικό κάποιες φορές να έχετε διαφορετικές απόψεις για κάποια θέματα. Ωστόσο κάποιος που σας αγαπάει δεν θα υπονομεύσει τα πιστεύω σας. Θα διαφωνήσει μαζί σας, αλλά θα σας δείξει σεβασμό.

4. Θέλει να συνδεθεί μαζί σας συναισθηματικά.

Ένας σύντροφος που σας αγαπάει δεν φοβάται να δεθεί μαζί σας συναισθηματικά. Δεν ανησυχεί να σας ανοιχτεί και να εκφράσει όλα όσα νιώθει.

Διαβάστε εδώ: Τι λάθη κάνουν τα ζευγάρια και μαλώνουν για τα οικονομικά

5. Σας κοιτάζει στα μάτια.

Κάποιος που σας κοιτάει και σας δίνει όλη του την προσοχή όταν του μιλάτε, τότε σας αγαπάει αληθινά.

6. Γελά με τα αστεία σας, ακόμη και δεν είναι τόσο αστείο αυτό που είπατε.

Εάν κάποιος γελάει με τα αστεία που λέτε, ακόμα και αν στην πραγματικότητα δεν προκαλούν τόσο γέλιο, τότε σας αγαπάει αληθινά.

7. Ζητάει τη γνώμη σας.

Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια ότι σας αγαπάει και σας σέβεται είναι ότι σας συμπεριλαμβάνεις τις αποφάσεις του. Αυτό σημαίνει ότι σας κάνει μέρος της ζωής του. Θέλει να μάθει τη γνώμη σας, γιατί για εκείνον έχει βαρύτητα αυτό που θα του πείτε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.