WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γιατί η μεγαλύτερη αδελφή είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχετε


15 Αυγούστου 2018

elizeu-dias-520684-unsplash.jpg

Υπάρχουν στιγμές που δεν την αντέχετε. Κάποιες φορές είναι υπερπροστατευτική, άλλες φορές είναι πολύ ενοχλητική. Όμως δεν θα την αλλάζατε για τίποτα σε αυτόν τον κόσμο. Η μεγαλύτερη αδελφή είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει και όσες έχουν μια το γνωρίζουν καλά.

Στην εφηβεία και όχι μόνο, τα πράγματα μερικές φορές ήταν πολύ δύσκολα, αλλά και τώρα που μεγαλώσατε πάντα υπάρχουν δυσάρεστες στιγμές. Ευτυχώς έχετε τη μεγάλη σας αδελφή, που είναι πάντα εκεί για εσάς, πάντα ήταν…

Έπαιρνε όλες τις αποφάσεις. Τώρα ίσως κάνετε μόνες σας όλες τις επιλογές, αλλά αυτό δεν ήταν πάντα έτσι. Σαν παιδί είχατε σύμμαχο την αδελφή σας. Ακόμα και στις φάρσες και στα πειράγματα, εκείνη έδινε τις καλύτερες ιδέες.

Διαβάστε εδώ: 6 τρόποι για να γεμίσετε τη ζωή σας με θετική ενέργεια

Είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας. Αν φοράτε κάτι που δεν σας ταιριάζει, το πρώτο πρόσωπο που θα σας το πει είναι η μεγαλύτερη αδελφή σας. Μερικές φορές μπορεί να νευριάζετε, αλλά όταν το ξανασκέφτεστε είστε ευγνώμονες, που έχετε στη ζωή σας κάποιον που είναι  απόλυτα ειλικρινής.

Έκανε το σχολείο πιο εύκολο για εσάς. Ξεκινώντας το γυμνάσιο είναι μια αποθαρρυντική εμπειρία ακόμη και για τους πιο θαρραλέους, αλλά αν είχατε μια μεγαλύτερη αδελφή, σίγουρα έκανε πιο εύκολη αυτή τη μετάβαση σας.

Μπορείτε να ξεσπάσετε σε εκείνη τα νεύρα σας. Ακόμα και τώρα που έχετε μεγαλώσει, θα την πάρετε τηλέφωνο και θα βγάλετε από μέσα σας όλα όσα νιώθετε ότι σας πνίγουν. Και αν πείτε και μια κουβέντα παραπάνω, δεν έγινε και κάτι, γιατί εκείνη θα συνεχίσει να σας αγαπάει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.