WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μήπως το σκας από τα προβλήματά σου; Κάνε το τεστ που το αποκαλύπτει


JTeam

12 Ιουνίου 2023

Μήπως το σκας από τα προβλήματά σου; Κάνε το τεστ που το αποκαλύπτει
pexels
Ένας TikToker που ανεβάζει συνέχεια posts με οπτικές ψευδαισθήσεις, έρχεται να σου δώσει την απάντηση

Υπάρχουν πολλών ειδών οπτικές ψευδαισθήσεις. Κάποιες τσεκάρουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου, άλλες αποκαλύπτουν κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς μας. Η παρακάτω αποκαλύπτει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου. Τα διαχειρίζεσαι ή τα αφήνεις εκεί να υπάρχουν χωρίς να ψάχνεις λύση;

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να παρατηρήσεις καλά την εικόνα παρακάτω. Τι βλέπεις πρώτο; Η εικόνα κοινοποιήθηκε από τον @charlesmariot στο TikTok, ο οποίος είναι παθιασμένος με τα ψυχολογικά τεστ και τα μοιράζεται με τους εκατομμύρια followers του.

@charlesmeriot What did you see first #charlesmeriot #Illusions #illusionschallenge #greenscreen ♬ Cupid Twin Ver. (FIFTY FIFTY) - Sped Up Version

Αν είδες πρώτα:

Ένα τοπίο

Αν πρώτα είδες ένα τοπίο, αυτό σημαίνει ότι σου αρέσει να χαλαρώνεις και να πηγαίνεις διακοπές αλλά είναι και ένας τρόπος από μέρους σου να ξεφεύγεις από τα καθημερινά σου προβλήματά.

Μία αρκούδα

Αν πρώτα είδες την αρκούδα, σημαίνει ότι προσπαθείς να βρεις λύση σε κάθε σου πρόβλημα και δεν προσπαθείς ποτέ να ξεφύγεις από αυτά όσο δύσκολη κι αν είναι μια κατάσταση. Μπορείς να λαμβάνεις εύκολα αποφάσεις και συμβουλεύεις εξαιρετικά τους άλλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.