Αλήθειες για την αγάπη που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα

"Δεν υπάρχει δυσκολία που να μην μπορεί η αγάπη να την υπερνικήσει. Δεν υπάρχει αρρώστια που να μην μπορεί η αγάπη να τη θεραπεύσει..."

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Όλοι έχουμε να πούμε από μια ερωτική ιστορία ή να παραθέσουμε κάποιους άγραφους κανόνες για το πώς θα βρούμε την αληθινή αγάπη. Όμως κάθε ιστορία είναι μοναδική, αφήνοντας στον καθένα από εμάς πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Αυτό που μας ενώνει είναι ότι η αγάπη υπάρχει παντού και όλοι τη θέλουμε στη ζωή μας. Παρακάτω θα δείτε μερικές απροσδόκητες αλήθειες για την αγάπη

Όταν τελειώνει μια σχέση δεν σημαίνει ότι έχει φύγει και η αγάπη. Μπορεί μια σχέση να έχε κάνει τον κύκλο της και να τελειώσει με ηρεμία και με αγάπη και εάν λυπηθείτε δεν είναι κακό, αλλά προχωρήστε και δημιουργείστε μια θετική αλλαγή. Οι σχέσεις δεν χρειάζεται να κρατάνε για πάντα προκειμένου να είναι επιτυχείς.

Η αγάπη βρίσκεται παντού, αρκεί να μάθετε να εκτιμάτε τα όμορφα πράγματα που κρύβει η καθημερινότητα. Μόνο τότε θα μπορέσετε να βρείτε την πραγματική αγάπη και να νιώσετε χαρούμενοι. Όταν είστε εσείς αισιόδοξοι, εκπέμπετε αυτή τη θετική ενέργεια και στους γύρω σας.

Η αγάπη δεν είναι μονόπλευρη. Η αγάπη θέλει συνεργασία. Όταν υπάρχει συνεργασία στις σχέσεις, όχι μόνο τις ερωτικές, αλλά και τις φιλικές και τις επαγγελματικές, γίνονται σπουδαία πράγματα. Ότι δεν μπορείτε να κάνετε εσείς, το κάνουν οι άλλοι και ότι δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι το κάνετε εσείς.

«Η αγάπη δε δίνει τίποτα παρά μόνο τον εαυτό της, και δεν παίρνει τίποτα παρά μόνο τον εαυτό της. Η αγάπη δεν κατέχει κι ούτε μπορεί να κατέχεται, γιατί η αγάπη αρκείται στην αγάπη.» Χαλίλ Γκιμπράν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαΚάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΧΕΣΕΙΣ| ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ| ΑΓΑΠΗ
MORE FOR YOU