Πώς να βελτιώσετε την επικοινωνία με την αδελφή σας

H αδελφή σου είναι το καλύτερο δώρο που σου έκαναν οι γονείς σου.

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Οι σχέσεις είναι δύσκολες ακόμα και όσο αφορά τα αδέλφια. Η δικής σας σχέση με την αδελφή σας πώς είναι; Μήπως τώρα τελευταία την έχετε παραμελήσει καθώς πιστεύετε ότι η σχέση σας είναι δεδομένη; Αν θέλετε να βελτιώσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία συνεχίστε την ανάγνωση.

Θεωρήστε ότι είναι φίλη σας. Το μυστικό είναι να αντιμετωπίζετε την αδελφή σας σαν φίλη και όχι σαν συγγενή. Προσπαθήστε λοιπόν  να οργανώσετε το χρόνο ώστε να πάτε μαζί για ένα φαγητό ή για καφέ και να μιλήστε, όπως θα κάνατε με την καλύτερή σας φίλη. Καμία σχέση δεν πρέπει να τη θεωρείτε δεδομένη και κεκτημένη, ακόμη και την αδελφική.

Κάντε τη να νιώσει μοναδική. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να της αγοράσετε ακριβά δώρα ή ρούχα, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να την κάνετε να νιώθει ότι έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.

Γνωρίστε την καλύτερα. Ναι σωστά διαβάσατε, γιατί μπορεί να τη ξέρετε μια ζωή, όμως δεν σημαίνει ότι τη γνωρίζετε σε βάθος. Σίγουρα υπάρχουν πολλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζετε για εκείνη. Αρχίστε να περνάτε πιο ποιοτικό χρόνο μαζί της και δώστε μια ευκαιρία να μάθει η μια την άλλη καλύτερα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΧΕΣΕΙΣ| ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ| ΑΔΕΛΦΙΑ| ΑΔΕΛΦΗ| ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ| ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ
MORE FOR YOU