Πώς θα περάσεις τις γιορτές εάν είσαι single

Τι γίνεται αν τις γιορτές είσαι single και δεν μπορείς να ακούς άλλο το All I want for Christmas is you;

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017
www.instagram.com/brandonwoelfe

Σχεδόν όλες οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες έχουν μια ιστορία αγάπης που τελειώνει με μια βόλτα στα χιονισμένα πάρκα ή με ένα φιλί διπλά στο δέντρο. Τι γίνεται όμως αν τα Χριστούγεννα είσαι single και δεν μπορείς να ακούς άλλο το All I want for Christmas is you; Δεν υπάρχει λόγος να μελαγχολείς γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και οι γιορτές να σου μείνουν αξέχαστες, ακόμα και αν δεν περιλαμβάνουν βόλτες και αγκαλιές με το σύντροφό σου.

Οργάνωσε ένα ταξίδι με μια φίλη σου. Κάποια γνωστή σου ή φίλη σου θα είναι και εκείνη single ώστε να της προτείνεις να πάτε κάπου την τελευταία στιγμή.

Πρόσφερε τη βοήθεια σου σε όσους το έχουν ανάγκη. Τι πιο όμορφο από το να νιώσεις το πραγματικό νόημα των γιορτών προσφέροντας απλόχερα χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Οργάνωσε ένα πάρτι. Αυτές τις γιορτές δεν χρειάζεται να τις περάσεις μόνη. Κάλεσε τους φίλους σου και γιορτάστε όλοι μαζί. Έτσι θα νιώσεις πολύ τυχερή που έχεις κοντά σου όσους αγαπάς και ας μην έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό.

Τόλμησε κάτι καινούριο. Τι θα σου άρεσε να κάνεις που δεν έχεις τολμήσει μέχρι σήμερα; Οι φετινές γιορτές είναι η στιγμή για να τολμήσεις καινούρια πράγματα και να αλλάξεις τις συνήθειες σου.

Και τέλος να θυμάσαι το γεγονός ότι είσαι μόνη δεν σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου, ούτε χρειάζεται να μελαγχολήσεις. Αντιθέτως είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που δεν είχες ανακαλύψει μέχρι σήμερα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ| ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ| ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ| ΜΟΝΑΞΙΑ
MORE FOR YOU