WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι να κάνετε εάν ντρέπεστε την ώρα του σεξ


13 Αυγούστου 2018

okambm0.jpg

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής συμβαίνουν πολλά ωραία πράγματα. Ερωτεύεστε, έχετε οργασμό, γελάτε και γενικά νιώθετε όμορφα. Παρόλα αυτά πολλές γυναίκες ντρέπονται, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν το σεξ όπως θα ήθελαν. Αν και εσείς ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, δείτε μερικές απλές συμβουλές για να το ξεπεράσετε.

Εστίασε στο φλερτ

Το σεξ δεν ξεκινάει από το κρεβάτι, αρχίζει από το φλερτ. Φλερτάρετε με το σύντροφό σας αφήνοντας του σημειωματάκια ή μηνύματα με υπονοούμενα. Αφήστε τις ντροπές, φλερτάρετε και θα δείτε πόσο πιο εύκολα θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Σκεφτείτε κάτι σέξι

Το πιο απογοητευτικό πράγμα στον κόσμο είναι όταν το μυαλό αρχίζει και περιφέρεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Ενώ προσπαθείτε να επικεντρωθείτε στο σύντροφό σας, ξαφνικά σκέφτεστε όλα όσα έχετε να κάνετε αύριο στη δουλειά ή τι θα μαγειρέψετε για βραδινό. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν είστε νευρικές. Πώς θα μπορέσετε να ξεπεράσετε το άγχος που νιώθετε; Πάρτε βαθιές ανάσες και αρχίστε να σκέφτεστε τι σας ανάβει: ίσως είναι μια ερωτική φαντασίωση ή κάτι που έκανε ο σύντροφός σας κατά τη διάρκεια του δείπνου. Με το που αρχίσετε να χαλαρώνετε θα δείτε ότι όλα θα φαίνονται πολύ πιο εύκολα.

Χαλαρώστε και σκεφτείτε ότι το σεξ δεν είναι παράσταση

Οι περισσότερες γυναίκες ανησυχούν για το πώς θα φαίνεται το σώμα τους, αν αναστενάζουν με πάθος και αν δείχνουν αρκετά σέξι στο σύντροφό τους. Όμως η σεξουαλική πράξη δεν είναι θεατρική παράσταση. Κανείς δεν κάθεται απέναντι σας για να κρίνει την κάθε σας κίνηση. Το σεξ είναι ένας κόσμος που πρέπει να τον εξερευνάτε διαρκώς και να τολμάτε καινούρια πράγματα. Γι αυτό χαλαρώστε κάντε όλα όσα γνωρίζετε και απολαύστε το.

Φορέστε κάτι σέξι

Αν έχετε όρεξη για σεξ αλλά ντρέπεστε να το εκφράσετε λεκτικά, τότε απλά δείξτε το με τα ρούχα. Πετάξτε όλα αυτά τα απλά σλιπ που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα με σέξι εσώρουχα. Εάν θέλετε καλή σεξουαλική ζωή, αλλά ντρέπεστε, τότε ντυθείτε ανάλογα.

Δημιουργήστε με το μυαλό σας μια φαντασίωση

Μπορεί να σας ακούγεται κλισέ, όμως μερικές φορές το καλύτερο σεξ συμβαίνει όταν ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα. Αν νιώθετε συστολή δοκιμάστε να προσποιηθείτε ότι είστε κάποια άλλη. Θα μπορούσατε να ζητήσετε από το σύντροφό σας να υποκριθεί και εκείνος κάποιον χαρακτήρα. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. 

Μη σκέφτεστε τις ατέλειες

Για να είναι μαζί σας σημαίνει ότι σας θεωρεί ελκυστική και δεν τον ενδιαφέρουν οι ατέλειες. Αφήστε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και σταματήστε να ψάχνετε πόζες που σας αδυνατίζουν κατά τη διάρκεια της πράξης.

Τέλος, θυμηθείτε πως εκεί έξω υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε συμφιλιωμένες με τον εαυτό σας, που θα σας βοηθήσουν να δείτε πόσο υπέροχος άνθρωπος είστε και που θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη, αφήνοντας απ έξω τις ντροπές.  Εάν είστε με κάποιον που σας υποτιμάει και σας κάνει να νιώθετε άσχημα για τον εαυτό σας, σταματήστε να προσπαθείτε και αλλάξτε σελίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.