WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε στο σεξ


18 Αυγούστου 2018

toa-heftiba-270789-unsplash.jpg

Μύθοι που θα πρέπει να καταρριφθούν, κανόνες που καλό είναι να σπάσουν, οδηγίες, αποστολές αποπλάνησης και πόσα ακόμα μας μπερδεύουν περισσότερο παρά μας βοηθούν. Το σεξ απαιτεί αυθορμητισμό. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια πράγματα που καλό είναι να τα αλλάξετε. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

Δεν σας αρέσει το σεξ μαζί του. Πιθανότατα δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας στον ερωτικό τομέα. Το σεξ είναι επικοινωνία, άμα δεν υπάρχει εκεί επικοινωνία, τότε για ποιο ερωτικό σύντροφο μιλάμε και για ποια σχέση;

Διαβάστε εδώ: Γυναικείος αυνανισμός: Οι καλύτερες συμβουλές για να τον τελειοποιήσεις

Αν φοβάσαι ή ντρέπεσαι να μοιραστείς φαντασιώσεις ή κάτι που δεν σου αρέσει, τότε έχετε πολλά θέματα να λύσετε. Το καλό σεξ έρχεται όταν νιώθεις ασφάλεια και οικειότητα με τον άλλον. Δεν έχει savoir vivre εδώ. Προσοχή, μην μπερδέψετε το σεβασμό. Σεβασμός πρέπει να υπάρχει. Όμως, υποτίθεται πως στο σύντροφό σου μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις χωρίς να σκέφτεσαι αν θα το παρεξηγήσει ή όχι.

Επιτέλους συμβιβαστείτε με το σώμα σας. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Το να περιορίζεστε σ' ένα αριθμό στάσεων που δείχνουν κομψή τη σιλουέτα σας ή να ψάχνετε από που κλείνουν τα φώτα κάθε φορά είναι ψυχοφθόρο.

To χιούμορ και το σεξ είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός. Σας βοηθά να χαλαρώσετε και να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Τολμήστε λοιπόν να το συνδυάσετε.

Τέλος μην ξεχνάτε πως το σεξ είναι αμφίδρομη σχέση. Ικανοποιήστε τον για να σας ικανοποιήσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.