WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας θέλει να του δώσετε χώρο


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2018

milan-popovic-596860-unsplash.jpg

Πολλές φορές αισθανόμαστε ότι ο σύντροφός μας προσπαθεί να μας απομακρύνει. Συχνά, όλα είναι στη φαντασία μας και μπορεί απλώς να έχει μία κακή μέρα. Μπορεί, όμως, να το κάνει γιατί αισθάνεται πιεσμένος από το δεσμό μας και θέλει το χώρο του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει πάψει να είναι ερωτευμένος μαζί μας. Προκειμένου να σώσουμε τη σχέση μας, καλό είναι να του δώσουμε αυτό που χρειάζεται και, σιγά σιγά, να επανέλθουμε στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς. 

Παρακάτω βρίσκονται 5 σημάδια που δείχνουν ότι θα πρέπει να κρατήσουμε μία απόσταση από τον αγαπημένο μας:

1. Εκνευρίζεται με το παραμικρό

Εάν επικοινωνούμε σωστά, ο σύντροφός μας θα μας πει αμέσως ότι θέλει το χώροτου. Μέχρι να το κάνει, όμως, θα αισθάνεται νευρικός και θα τσακώνεται μαζί μας για τις πιο ανούσιες λεπτομέρειες, προσπαθώντας έτσι να μας απομακρύνει.

2. Αργεί να απαντήσει στα μηνύματά μας

Μπορεί να είναι ενεργός στο Facebook και το Instagram, όμως, για κάποιο λόγο, του στέλνουμε και μας αγνοεί. Μπορεί η συνεχής επικοινωνία μαζί μας να τον έχει κουράσει και να θέλει ένα μικρό διάλειμμα. Εάν περάσει ολόκληρη μέρα και δε μας απαντήσει, βέβαια, έχουμε κάθε δικαίωμα να απαιτήσουμε την προσοχή του.

3. Μένει μέχρι αργά στο γραφείο

Ναι, θα έρθουν μέρες που, όπως κι εμείς, έτσι κι εκείνος θα έχει πολλή δουλειά και θα εργάζεται περισσότερες ώρες. Αν, όμως, του γίνει συνήθεια, σημαίνει ότι θέλει το χώρο του και προσπαθεί να μας αποφύγει.

4. Ζητάει να κάνουμε πράγματα χωριστά

Στην αρχή της σχέσης, ήμασταν αχώριστοι. Ξαφνικά, εκείνος αποφασίζει ότι θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο χωρίς εμάς και δε μας περιλαμβάνει στα σχέδιά του. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το συζητήσουμε μαζί του, και να δούμε εάν έχουμε τη διάθεση να συμβιβαστούμε με την κατάσταση.

 

Διαβάστε επίσης: 5 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από τις σχέσεις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.