Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες;

Tι λέει η έρευνα;

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Μία νέα μεγάλη διαδικτυακή έρευνα αποκάλυψε το τι ακριβώς ζητάνε οι γυναίκες από τους άνδρες ανάλογα με την ηλικία τους.

Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε στην Μεγάλη Βρετανία και αποκάλυψε ότι οι γυναίκες της ηλικιακής ομάδας 18-24 θέλουν έναν άνδρα που να είναι αγαπητός στους φίλους τους. Μάλιστα, το 47% δηλώνει ότι πρέπει πρώτα οι φίλοι να εγκρίνουν τον σύντροφο του. Παράλληλα, οι γυναίκες της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας αποζητούν έναν άνδρα με καλή φυσική κατάσταση που να μην είναι όμως υπερβολικά γυμνασμένος ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα με τον σύντροφο τους αναφορικά με την μουσική, τις ταινίες και τα βιβλία.

Στην ηλικιακή ομάδα 25-34 οι γυναίκες έχουν πρώτα στην λίστα την σεξουαλική χημεία. Άξιο αναφοράς είναι ότι σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες από 25 έως 34 ετών θεωρούν την σεξουαλική χημεία σημαντικότερη τότε σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο στάδιο της ζωής τους. Οι γυναίκες 35 έως 44 ετών, ψάχνουν έναν σύντροφο να «καταλαγιάσουν», ρίχνοντας την προσοχή τους σε έναν μεγαλύτερο άνδρα, με το 73% να δηλώνει ότι προτιμά άνδρα 5 χρόνια μεγαλύτερο! Σε αυτό το στάδιο της ζωής της η γυναίκα ψάχνει κάποιον κοινωνικό άνδρα και πλέον αποφεύγει παντελώς τα «κακά παιδιά».

Η ασφάλεια είναι το βασικότερο μέλημα των γυναικών ηλικίας 45 – 54, με το 95% να ψάχνει έναν σύντροφο που θα παρέχει ασφάλεια. Η εύρεση ενός άνδρα με υψηλό εισόδημα είναι πιο σημαντικό σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, ωστόσο είναι λιγότερο επιλεκτικές στο ποιον διαλέγουν. Επίσης, σε αυτήν την ηλικία οι γυναίκες είναι πιο πιθανόν να αναζητήσουν έναν νεότερο άνδρα, με το 54% να δηλώνει πρόθυμο να συνάψει σχέσεις με έναν άνδρα κατά 5 χρόνια νεότερο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ΕΡΕΥΝΑ| ΠΑΙΔΙΑ| ΓΥΝΑΙΚΕΣ| KOOLNEWS.GR| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ| ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
MORE FOR YOU