Αυξήστε την ερωτική σας απόλαυση

Μερικά απλά πράγματα που μάλλον τα θεωρείτε δεδομένα μπορούν να μειώσουν τη σεξουαλική απόλαυση. Βάλτε τα στο μυαλό σας κι απολαύστε το sex.

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Μερικά απλά πράγματα που μάλλον τα θεωρείτε δεδομένα μπορούν να μειώσουν τη σεξουαλική απόλαυση. Βάλτε τα στο μυαλό σας κι απολαύστε το sex.

Λογικά τα παρακάτω τα έχετε ως δεδομένα στο μυαλό σας. Πολλές φορές όμως δεν τηρούμε τους ‘βασικούς κανόνες’ και τα επίπεδα απόλαυσης πέφτουν. Έχετε λοιπόν πάντα κατά νου:

1. Μάθετε τι σας αρέσει. Πολλές φορές ανακαλύπτετε κάτι κατά τη διάρκεια του sex κι αναρωτιέστε γιατί δεν το ξέρατε τόσο καιρό. Πρέπει λοιπόν να δοκιμάσετε πράγματα και να συνειδητοποιείτε τι είναι αυτό ακριβώς που σας ερεθίζει και σας προκαλεί. 2. Αγαπήστε το σώμα σας. Η ερωτική απόλαυση διπλασιάζεται αν αφεθείτε ελεύθερες. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν νιώθετε άνετα με το σώμα σας. Εξοικειωθείτε με το κορμί σας. Είναι πολύ sexy νιώθει ο σύντροφός σας ότι έχετε αυτοπεποίθηση. 3. Συγκεντρωθείτε στη στιγμή. Όταν κάνετε sex πρέπει να είστε 100% εκεί. Μη σκέφτεστε άλλα πράγματα που το σίγουρο είναι ότι θα σας χαλάσουν τη στιγμή. 4. Συζητήστε τις ανάγκες σας. Αν το απαιτήστε είναι υπερβολικό, τότε μιλήστε με το σύντροφό σας για τις ανάγκες που έχετε. Εξηγήστε του ότι σ’ αυτή ή την άλλη στάση νιώθετε πιο άνετα ή είναι καλύτερη για την δικής σας απόλαυση. Μη ντρέπεστε ένα του πείτε να κάνετε πράγματα που σας ερεθίζουν και σας διασκεδάζουν. Μπορεί τελικά να έχετε περισσότερα κοινά απ’ ότι νομίζετε.


MORE FOR YOU