4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον αυνανισμό μετά τα 40

Αυνανίζονται οι γυναίκες; Μα φυσικά και ναι.

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Έχει πάψει εδώ και καιρό να αποτελεί ταμπού, όπως συνέβαινε παλαιότερα, αφού χάρη στην ποικιλία πληροφοριών, το σεξ έχει αναλυθεί διεξοδικά. Ένα από τα ζητήματα που συζητιέται πολύ, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο διαδίκτυο, είναι ο αυνανισμός. Και όσες πιστεύετε ότι η σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση σταματάει όσο μεγαλώνετε, κάνετε λάθος. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον αυνανισμό μετά την ηλικία των 40.

 

  1. Είναι καλό για την υγεία σας

Ο αυνανισμός εκτός ότι κρατάει ενεργή τη σεξουαλική σας ζωή, που πιθανότατα να περνάει μια μικρή κρίση μετά τα 40, αυξάνει επίσης τη ροή του αίματος και δρα προστατευτικά για την υγεία. Και για όσες γυναίκες υποφέρουν από αϋπνίες, έχουμε καλά νέα αφού η αυτοϊκανοποίηση  βοηθάει στον ποιοτικό ύπνο ενώ οι χημικές ουσίες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του οργασμού, βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

  1. Ποτέ δεν είναι αργά για να δοκιμάσετε για πρώτη φορά

Δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσετε. Ο αυνανισμός εκτός από την αίσθηση ότι σας κρατάει υγιείς, μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από το στρες, να σας κάνει να νιώθετε πιο σέξι και να σας διδάξει ποιες περιοχές του σώματος ερεθίζονται περισσότερο.

  1. Μην εκπλαγείτε αν θέλετε περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν

Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, κάποια πράγματα γίνονται πιο άνετα και ένα από αυτά είναι ο αυνανισμός. Αυτό συμβαίνει επειδή νιώθουμε πιο άνετα με το σώμα μας, αλλά και δεδομένου ότι έχουμε περισσότερη ιδιωτική ζωή, αφού τα παιδιά έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν. Η κάθε γυναίκα βέβαια είναι διαφορετική, αλλά αν διαπιστώσετε ότι μετά την ηλικία των 40 σας αρέσει περισσότερο να αυνανίζεστε σε σύγκριση με όταν ήσασταν νεότερες, είναι απολύτως φυσιολογικό.

  1. Τονώνει τη σεξουαλική σας ζωή

Είναι λογικό αν είστε χρόνια με ένα σύντροφο, οι ερωτικές συενευρέσεις να μειώνονται με τα χρόνια. Εκεί όμως που σκεφτόσασταν τι να κάνετε για να αναζωπυρωθεί η φλόγα, έρχεται ο αυνανισμός να σας δώσει τη λύση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι για έναν άντρα από το να βλέπει τη σύντροφο του να αυτοϊκανοποιείται. Χρησιμοποιήστε τον αυνανισμό σαν σεξουαλικό παιχνίδι και θα τον ξετρελάνετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΕΞ| ΣΧΕΣΕΙΣ
MORE FOR YOU