Πώς να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου στην ερωτική σου ζωή

Μήπως τελικά είσαι μόνη επειδή δεν πιστεύεις στον εαυτό σου;

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Όλο και περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο και φυσικά ρίχνουν την ευθύνη στους άντρες. «Δεν φλερτάρουν, όπως κάποτε» «Δεν υπάρχουν πλέον αληθινοί άντρες» και άλλες παρόμοιες σκέψεις τριγυρνάνε στο μυαλό τους και μπορεί και στο δικό σου. Έχεις όμως αναρωτηθεί ποτέ ότι το να πετάς συνέχεια το μπαλάκι στο δικό του γήπεδο, είναι το πιο εύκολο πράγμα; Μήπως τελικά δεν πιστεύεις στον εαυτό σου; Μήπως απλά δεν βλέπεις τα δικά σου λάθη; Γιατί για να βρεις την αγάπη που ψάχνεις πρέπει να φτιάξεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Καταρχάς πρέπει να πιστέψεις στις δυνατότητες σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Όταν αγαπάς και σέβεσαι εσένα την ίδια, δεν ψάχνεις από τους άλλους να καλύψουν τις ανασφάλειες σου. Η αγάπη προκύπτει όταν μπορείς και αποκαλύπτεις στον άλλον ποια είσαι αληθινά. Όλα ξεκινούν χτίζοντας την αγάπη πρώτα με τον εαυτό σου.

Διεκδίκησε αυτά που θες και προσπάθησε να γεμίζεις την καθημερινότητα σου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Είναι σημαντικό κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα να ασχολείσαι αποκλειστικά με τον εαυτό σου, γιατί έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου. Ξεκίνα ένα χόμπι ή ένα άθλημα. Η ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες, προσπάθησε να μάθεις από αυτές και να ζήσεις κάθε στιγμή αληθινά.

Μάθε να συγχωρείς και άρχισε από τον εαυτό σου. Για να μπορέσεις να δεχτείς την αληθινή αγάπη είναι σημαντικό να συγχωρείς. Κανείς δεν είναι τέλειος. Και για να μάθεις να δέχεσαι τη συγνώμη, πρέπει πρώτα από όλα να συγχωρήσεις εσένα την ίδια. Δοκίμασε και δεν θα χάσεις.

Και τέλος μη ξεχνάς να είσαι αισιόδοξη για να προσελκύσεις θετικά πράγματα στη ζωή σου. Το να είσαι χαρούμενη δεν σημαίνει ότι τα έχεις όλα αλλά ότι έχεις μάθει να εκτιμάς αυτά που ήδη έχεις. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΧΕΣΕΙΣ| ΑΓΑΠΗ| ΕΡΩΤΑΣ| ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ| ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ| ΓΥΝΑΙΚΕΣ
MORE FOR YOU