Όλα όσα δεν πρέπει να κάνετε μετά από έναν χωρισμό

Αν και εσείς έχετε μόλις χωρίσει και ψάχνετε να βρείτε τις ισορροπίες σας, θα πρέπει να είστε ψύχραιμες και να μην κάνετε τα παρακάτω πράγματα.

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Κανένας δεν αρχίζει μια σχέση με σκοπό να χωρίσει. Όταν όμως έρχεται αυτή η δύσκολη στιγμή οι περισσότεροι νιώθουμε ανασφάλεια καθώς η ζωή μας αλλάζει ξαφνικά και η σταθερότητα που είχαμε δεν υπάρχει πλέον. Αν και εσείς έχετε μόλις χωρίσει και ψάχνετε να βρείτε τις ισορροπίες σας, θα πρέπει να είστε ψύχραιμες και να μην κάνετε τα παρακάτω πράγματα.

Μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί του. Είναι λογικό να θελήσετε να μιλήσετε μαζί του, κυρίως αν δεν ήταν δική σας η επιλογή του χωρισμού. Όμως αντισταθείτε και μην τον πάρετε τηλέφωνο. Δώστε του χρόνο. Μετά από έναν χωρισμό, ο χρόνος βοηθάει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

Μην μιλήσετε με κανέναν άλλον πρώην σας. Είναι φυσιολογικό μετά από έναν χωρισμό να ψάχνετε παρηγοριά, όμως μην πέσετε στην παγίδα των  πρώην. Κάτι ή κάποιος που έχει μείνει στο παρελθόν, είναι ακόμα εκεί για κάποιο λόγο.

Αποφύγετε τα τραγούδια χωρισμού. Σίγουρα  μπορεί τέτοιου είδους τραγούδια να σας εκφράζουν στην αρχή ενός χωρισμού, όμως το μόνο που θα πετύχουν είναι να σας ρίξουν περισσότερο τη ψυχολογία.

Μην το ρίξετε στο φαγητό. Η αλήθεια είναι ότι η σοκολάτα είναι η καλύτερη παρέα στις δύσκολες στιγμές. Όμως δυστυχώς τα γλυκά δεν λύνουν το πρόβλημα, απλά προσθέτουν μερικά κιλά παραπάνω.

Μην επισκέπτεστε το profile του στο facebook, γιατί μπορεί να δείτε κάτι που να μη σας αρέσει και να σας ρίξει τη ψυχολογία. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια μικρή αποχή από τα social media.

Μην κάνετε κάνετε βιαστικές κινήσεις με κάποιον που δεν σας ενδιαφέρει πραγματικά, μόνο και μόνο για να μείνετε μόνες σας. 

Και τέλος να θυμάστε ότι όλα λύνονται και ότι ο έρωτας θα σας χτυπήσει ξανά την πόρτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο χρόνο ώστε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. 

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΣΕΞ| ΣΧΕΣΕΙΣ| ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ| ΧΩΡΙΣΜΟΣ| ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
MORE FOR YOU