Τι να κάνεις αν είσαι ερωτευμένη με τον καλύτερό σου φίλο

Να του το πεις ή να το κρατήσεις κρυφό;

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017
Vic Bonvicini

Είναι το πρώτο άτομο που σκέφτεσαι όταν ξυπνάς το πρωί, το πρώτο άτομο που θέλεις να μιλήσεις όταν σου συμβαίνει κάτι όμορφο μέσα στην ημέρα και το τελευταίο άτομο που θέλεις να του πεις καληνύχτα πριν πας για ύπνο. Όχι δεν είναι το αγόρι σου, ούτε ο τύπος από το γυμναστήριο, είναι ο καλύτερος σου φίλος. Ναι είσαι ερωτευμένη μαζί του και το έχεις καταλάβει εδώ και λίγο καιρό.

Εκείνον θέλεις και μόνο εκείνον. Αναρωτιέσαι αν σε βλέπει με τον ίδιο τρόπο, αν θα μπορούσε να σε ερωτευτεί. Σε ζώνουν οι σκέψεις για το τι πρέπει να κάνεις. Να του ομολογήσεις τον έρωτα σου; Να το κρατήσεις για πάντα κρυφό; Να το εκμυστηρευτείς στις φίλες σου; Αν βρίσκεσαι σε αδιέξοδο ίσως οι παρακάτω συμβουλές σε βοηθήσουν.

Μίλησε σε κάποιον. Αν φοβάσαι ότι το μυστικό σου θα μαθευτεί εφόσον το εκμυστηρευτείς στους φίλους σου, τότε μίλησε στους γονείς σου, στην αδελφή σου ή σε όποιον μπορείς να εμπιστευτείς. Το σημαντικό είναι να πεις σε κάποιον ότι είσαι ερωτευμένη με τον καλύτερο σου φίλο, να το πεις δυνατά για να βγει από μέσα σου και να ξαλαφρώσεις κάπως.

Μην κρατάς αποστάσεις. Το να απομακρυνθείς ξαφνικά δεν βοηθάει την κατάσταση. Εξάλλου ο καλύτερος σου φίλος σίγουρα θα αναζητήσει εξηγήσεις.  Μήπως να του ομολογήσεις τον έρωτα σου; Εάν είναι πραγματικός φίλος, αν νοιάζεται πραγματικά για εσένα θα θέλει να είσαι ευτυχισμένη και θα σε βοηθήσει ακόμα και αν δεν είναι αμοιβαία τα αισθήματά. Ό, τι και να αποφασίσεις πρέπει να γνωρίζεις ότι η απόσταση δεν κάνει καλό και δεν θα σε βοηθήσει να τον ξεπεράσεις, αντιθέτως θα σου λείψει ακόμα περισσότερο. Είναι προτιμότερο να αντιμετωπίσεις την αλήθεια κατάματα, παρά να το βάλεις στα πόδια.

Πριν όμως πάρεις την απόφαση να εξομολογηθείς στον καλύτερο σου φίλο ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του, πρέπει να λάβεις υπόψην ότι υπάρχει πιθανότητα να μην έχεις ανταπόκριση. Ίσως πριν ανοιχτείς να είναι καλύτερο να μάθεις αν τον ενδιαφέρεις ερωτικά ή φιλικά, χρησιμοποιώντας κάποια υπονοούμενα και  σπόντες.

Γενικά κάνε ότι θα έκανες για οποιοδήποτε αγόρι που θα ένιωθες ερωτευμένη. Εξάλλου ο φίλος σου σε γνωρίζει καλύτερα και μπορεί να καταλάβει πιο εύκολα τα σημάδια που θα του στείλεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΕΞ| ΣΧΕΣΕΙΣ| ΦΙΛΟΙ| ΦΙΛΙΑ| ΕΡΩΤΑΣ| ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ
MORE FOR YOU