Πώς να φτάσετε σε οργασμό σύμφωνα με τους ειδικούς

Η απόλαυση ενός έντονου οργασμού δεν βρίσκεται όσο μακριά νομίζετε.

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Οργασμός. Αυτό το γυναικείο μυστήριο που πολλές το αναζητάνε με αγωνία και που για άλλες αποτελεί ένα όνειρο απατηλό. Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί και συνεχίζουν να γράφονται. Που τελειώνει όμως η αλήθεια και που το ψέμα; Η επιστήμη έρχεται για να δώσει απαντήσεις και να ξεδιαλύνει όλα όσα λέγονται για τον οργασμό.  Ας δούμε παρακάτω όλα όσα έχουν πει και γράψει οι ειδικοί.

Δεν πρέπει να ανησυχείτε  τόσο πολύ

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο εχθρός του οργασμού είναι το άγχος. Αν έχετε συνέχεια στο μυαλό σας ότι πρέπει να φτάσετε στην κορύφωση δεν θα φτάσετε ποτέ. Αν δεν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο τότε τον οργασμό δεν θα τον συναντήσετε ποτέ, όσο και αν ψάχνετε. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το σεξ είναι μια φυσιολογική πράξη στην όποια, αν όχι όλα, σχεδόν όλα επιτρέπονται.

Η κλειτορίδα είναι το μυστικό

Ο κλειτοριδικός οργασμός είναι πιο εφικτός από τον κολπικό. Και αυτό γιατί το σημείο G είναι κοντά στην κλειτορίδα. Έτσι όσο ασχολείστε με το συγκεκριμένο σημείο τόσο πιο εύκολα και γρήγορα φτάνετε στην κορύφωση.

Διαβάστε εδώ: Καταρρίπτοντας μερικούς μύθους για το σεξ

Πρέπει να γνωρίζετε τι σας αρέσει

Αν θέλετε να φτάσετε σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλική επαφής, θα πρέπει να ξέρετε τι σας αρέσει. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθετε καλά με τον σύντροφο σας αλλά και να συμβιβαστείτε με το σώμα σας και φυσικά με τις ατέλειες του.

Εκφράστε αυτό που θέλετε

Οι οδηγίες είναι το α και το ω στην σεξουαλική πράξη. Πρέπει, αν δεν το κάνετε ήδη, να μιλάτε και κυρίως να δίνετε οδηγίες στο σύντροφο σας λέγοντας του τι σας αρέσει και τι όχι. Αν εκείνη τη στιγμή κάνει κάτι που δεν σας ικανοποιεί μη διστάσετε να το πείτε, γιατί διαφορετικά θα το ξανακάνει. Γιατί πώς περιμένετε να σας κάνει να φτάσετε σε οργασμό να δεν γνωρίζει τι σας αρέσει; 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΑΓΧΟΣ| ΣΕΞ| ΣΧΕΣΕΙΣ| ΓΥΝΑΙΚΑ| ΟΡΓΑΣΜΟS
MORE FOR YOU