Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα ανάμεσα στις 100 πιο σεξουαλικές πόλεις του κόσμου;

Kαι τι δείκτες πιάνει στη χρήση sex toys, πορνογραφίας και στην ισότητα των φύλων;

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Το διεθνές ερωτικό app store Lazeeva διεξήγαγε έρευνα για να ανακαλύψει ποιες είναι οι 100 πιο σεξουαλικές πόλεις του κόσμου. Η έρευνα έλαβε υπόψιν της δέκα παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του πόσο συχνά οι κάτοικοι είναι σεξουαλικά δραστήριοι και πόσοι θεωρούν τους εαυτούς τους ανοιχτούς σε πειραματισμούς, προκειμένου να κατανοήσουν πραγματικά πού ζουν οι πιο ερωτικοί άνθρωποι του κόσμου.

 

Προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σεξουαλικά ενεργοί, “ανοιχτοί” και ικανοποιημένοι είναι πολίτες κάθε πόλης, η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 450.000 ενήλικες ηλικίας 18 έως 70 ετών. Η έρευνα επίσης συμπεριέλαβε στοιχεία για κατοχή sex toys. Στη συνέχεια, τα δεδομένα συνδυάστηκαν με πληροφορίες από τις εκθέσεις που εκπόνησαν τα Τμήματα Υγείας σε κάθε χώρα, την Παγκόσμια Υπηρεσίας Υγείας του ΟΗΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα, όλα σχετικά με τη σεξουαλική υγεία.

Τα κλαμπ swingers και οι καταχωρίσεις ομάδων από κάθε πόλη χρησιμοποιήθηκαν για τον υπολογισμό του δείκτη swingers. Για καταχωρίσεις ψυχαγωγίας για ενήλικες καταχωρήθηκε ο συνολικός αριθμός τακτικών νυχτερινών κέντρων, καθώς και όλα τα εξουσιοδοτημένα μέρη ψυχαγωγίας για ενήλικες, τα οποία διαιρέθηκαν με τον πληθυσμό της πόλης για να υπολογιστεί η κατάταξη της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώTags: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ| SEX TOYS| ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞ| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ| ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ| ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
MORE FOR YOU