Σε ποια ηλικία οι γυναίκες έχουν τον καλύτερο οργασμό

Και δεν είναι αυτή που φαντάζεστε.

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017 Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Η λογική υποδηλώνει ότι στα είκοσι χρόνια, στην πιο ξέγνοιαστη περίοδο της ζωής μας μπορούμε να έχουμε το καλύτερο σεξ, από οποιαδήποτε άλλη ηλικία. Όμως κάνετε λάθος, γιατί εάν είστε ακόμα στη δεκαετία των 20 το καλύτερο σεξ δεν έχει έρθει ακόμα. Όταν η κουβέντα πάει στο μέγα μυστήριο που ονομάζεται οργασμός, τότε η ηλικία δεν συμβαδίζει και τόσο με την ευχαρίστηση.

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Independent  οι γυναίκες πετυχαίνουν τον καλύτερο οργασμό στην ηλικία άνω των 36 ετών. Συγκεκριμένα οι επιστήμονες ρώτησαν 2.6000 γυναίκες από διάφορες ηλικιακές ομάδες σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή. Απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις όπως τι είναι αυτό που τις κάνει να νιώθουν σέξι, πότε είχαν τον καλύτερο οργασμό και ούτω καθεξής.

Ο εθελόντριες χωρίστηκαν σε τρεις υποομάδες: οι νεότερες (κάτω από 23), οι μεσαίες (24-35) και οι μεγαλύτερες (36 και άνω). Όσο αφορά τα αποτελέσματα το 80% των γυναικών που ήταν 36 ετών ένιωθαν πιο ελκυστικές από τις υπόλοιπες. Στη μεσαία ομάδας μόνο το 40% ισχυρίστηκε ότι αισθανόταν ευχαριστημένο με την εμφάνιση του, ενώ το 70% των γυναικών της πρώτης ομάδας ένιωθε το ίδιο. Αυτό όμως που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι οι γυναίκες άνω των 36 ετών σημείωσαν ότι είχαν τους περισσότερους και τους καλύτερους οργασμούς από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Επίσης σε ποσοστό 86% ανέφεραν ότι είχαν το καλύτερο σεξ μέσα στον τελευταία μήνα.

Διαβάστε επίσης: 6 στάσεις για 6 αξέχαστους οργασμούς

Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει ότι όσο μεγαλώνει μια γυναίκα ευχαριστιέται όλο και περισσότερο το σεξ. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι τα επίπεδα εμπιστοσύνης αυξάνονται όσο μεγαλώνουμε και κατ επέκταση γίνεται καλύτερο και το σεξουαλικό κομμάτι. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΕΞ| ΣΧΕΣΕΙΣ| ΓΥΝΑΙΚΑ| ΟΡΓΑΣΜΟΣ| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ
MORE FOR YOU