Γιατί οι άνθρωποι κρύβουν τις ερωτικές τους επιθυμίες;

Στο βιβλίο του «Everybody Lies» ο αμερικανός συγγραφέας Σεθ Στίβενς-Νταβίνοβιτς μελέτησε τις πορνογραφικές αναζητήσεις στη Google.

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ενδιαφέροντα -πάρα πολύ ενδιαφέροντα- είναι τα ευρήματα μεγάλης μελέτης που βασίζεται σε στοιχεία της Google αναλύει τους Αμερικανούς μέσα από τις… πορνογραφικές αναζητήσεις τους.

 

Στο βιβλίο του «Everybody Lies» («Ολοι λένε ψέματα») ο αμερικανός συγγραφέας Σεθ Στίβενς-Νταβίνοβιτς χρησιμοποίησε δεδομένα από τις αναζητήσεις της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης του Internet, αυτής της Google, για να αναλύσει τους Αμερικανούς και κατ΄επέκταση όμως όλους τους ανθρώπους (απλώς οι Αμερικανοί έχουν ιδιαίτερο εκδοτικό ενδιαφέρον αφού το βιβλίο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ. Οι δύο βασικές διαπιστώσεις του συγγραφέα είναι ότι υπάρχει πολύ έντονο το στοιχείο του ρατσισμού και τoυ εγωισμού στους Αμερικανούς και οι περισσότεροι που ασχολήθηκαν με το βιβλίο επικεντρώθηκαν σε αυτά τα δύο στοιχεία. Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώ.Tags: ΣΕΞ| GOOGLE| EVERYBODY LIES| ΣΕΘ ΣΤΙΒΕΝΣ - ΝΤΑΒΙΝΟΒΙΤΣ| ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
MORE FOR YOU