Αυτοί είναι οι κυριότεροι λόγοι που οι γυναίκες απατούν

Κι όμως η απιστία δεν είναι "προνόμιο" μόνο των αντρών.

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Η απιστία είναι η κυριότερη αιτία που χωρίζουν τα ζευγάρια. Και δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί δεν σταματάνε να σκέφτονται γιατί το έτερο τους ήμισυ απίστησε. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι παρόλο που τα εύσημα για την απιστία ανήκουν στους άντρες, απατούν και οι γυναίκες και πιο συχνά από όσο φανταζόμαστε. Παρακάτω θα δείτε τους κυριότερους λόγους που οι γυναίκες απατάνε τους συντρόφους τους.

Χαμηλή αυτοεκτίμηση

Κι όμως όταν μια γυναίκα έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, μπορεί να απατήσει τη σχέση της, ώστε να νιώσει επιθυμητή και σέξι. Γιατί στην πραγματικότητα δεν αισθάνεται ότι αρέσει στους άντρες, γι αυτό και αναζητάει την αποδοχή.

Η πλήξη

Η αίσθηση ότι έχετε βαρεθεί τη ζωή που κάνετε, μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Αρχίζετε και νιώθετε μια εσωτερική ανησυχία και αναζητάτε νέες προκλήσεις, όπου κάποιες από αυτές δεν συμπεριλαμβάνουν το σύντροφό σας.

Εθιστική συμπεριφορά

Τι εννοούμε με τον όρο εθιστική συμπεριφορά; Είναι απλό: είστε εθισμένες στο σεξ. Αυτή η συμπεριφορά συνήθως οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια, για αυτό καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Κρίση ηλικίας

Όταν μπαίνετε στην εμμηνόπαυση αρχίζουν οι ορμονικές αλλαγές, οι οποίες επηρεάζουν εκτός από το σώμα σας και τη ψυχολογία σας. Ναι δεν πανικοβάλλονται μόνο οι άντρες επειδή μεγαλώνουν.

Η αίσθηση της απομόνωσης

Εάν ο σύζυγός σας, σας αγνοεί είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είτε επειδή η σχέση σας έχει μπει σε μια ρουτίνα, τότε είναι πολύ πιθανό να αναζητήσετε νέες γνωριμίες.

Όμως η αλήθεια είναι ότι η απιστία δεν είναι η λύση στα προβλήματά σας, γιατί το μόνο που φέρνει είναι τύψεις. Πολλές φορές μπορεί να φαίνεται σαν εύκολη απάντηση, αλλά στην πραγματικότητα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Tags: ΣΕΞ| ΣΧΕΣΕΙΣ| ΧΩΡΙΣΜΟΣ| ΑΠΙΣΤΙΑ| ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ
MORE FOR YOU