Πώς να βρείτε τις ισορροπίες όταν δουλεύετε μαζί με το σύντροφό σας

Οι παρακάτω συμβουλές θα φέρουν αρμονία στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή.

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Σίγουρα όταν δουλεύετε με πολλά άτομα δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο ακούγετε. Φανταστείτε όμως να εργάζεστε μαζί  με το σύντροφό σας. Τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, όχι μόνο στον εργασιακό χώρο αλλά και στη μεταξύ σας σχέση Αν λοιπόν η απάντηση στο ερώτημα «Καλά δεν τσακώνεστε συνέχεια;» είναι «ναι συχνά», οι παρακάτω συμβουλές θα φέρουν αρμονία στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή.

Μη φέρνετε τη δουλειά στο κρεβάτι, στον καναπέ ή στο τραπέζι. Γενικά προσπαθήστε να μη  μοιράζεστε με το σύντροφό σας όλα όσα συμβαίνουν στο γραφείο, γιατί πλέον είστε εκτός από σύντροφοι και συνεργάτες. Αφήστε τη δουλειά στην εξώπορτα του σπιτιού και συζητήστε για άσχετα θέματα όταν βρίσκετε οι δυο σας.

Να τον αποφεύγετε όταν υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Εάν έχετε ξυπνήσει στραβά και προμηνύεται μπόρα, προσπαθήστε να αποφύγετε ο ένας τον άλλο όταν βρίσκεστε στη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Σημάδια που δείχνουν ότι βρίσκεστε σε μια τοξική σχέση

Μη ξεχνάτε τους τρόπους σας. Είναι πολύ εύκολο η οικειότητα να ισοπεδώσει την επαγγελματική σας σχέση. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, γι αυτό πρέπει να συμπεριφέρεστε ως συνάδελφοι και να κρατάτε πάντα τους τύπους όταν είστε στον εργασιακό χώρο.

Στηρίξτε ο ένας τον άλλο. Εάν ο ένας έχει πρόβλημα στη δουλειά, σαφώς αφορά και τους δυο σας. Λύση βέβαια δεν είναι να σας πιάσει πανικός και τους δυο, αλλά να του συμπαρασταθείτε αναλόγως.

Τέλος είναι απολύτως φυσιολογικό να δείτε σε τι είναι ο καθένας καλύτερος και να μοιράσετε αναλόγως τη δουλειά, ώστε να μην εμπλέκονται οι ρόλοι και να μην αυξάνονται οι μεταξύ σας συγκρούσεις. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΣΧΕΣΕΙΣ| ΔΟΥΛΕΙΑ| ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ| ΕΡΓΑΣΙΑ| ΤΣΑΚΩΜΟΙ| ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
MORE FOR YOU