Πώς θα διατηρήσετε τον έρωτα ζωντανό

Κι όμως υπάρχει τρόπος...

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017 Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Πολλά ζευγάρια ανησυχούν τι θα συμβεί όταν ο έρωτας περάσει. Η καθημερινότητα επηρεάζει πολλούς ανθρώπους. Αρχίζετε και ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ξεχνάτε πώς ήσασταν στην αρχή της σχέσης. Ωστόσο, είναι στο χέρι του καθενός κατά πόσο θέλει ή όχι να αφήσει την ζωή του στην τύχη. Εσείς επιλέγετε αν θα αφήσετε τον έρωτα να χαθεί ή όχι. Δείτε μερικές συμβουλές για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή.

Διατηρήστε την επικοινωνία

Μια σχέση ή ένας γάμος δεν στηρίζεται μόνο στο καλό σεξ αλλά και στην επικοινωνία του ζευγαριού. Ρωτήστε το σύντροφό σας πώς ήταν η μέρα του, προσπαθήστε να μιλάτε μαζί του όσο πιο συχνά μπορείτε και να κάνετε πράγματα μαζί από το μαγείρεμα στο σπίτι μέχρι μακρινά ταξίδια. Θα πρέπει να μπαίνετε στην θέση του άλλου συχνά ώστε να μπορείτε να τον κατανοείτε.

Μην ξεχνάτε να γίνεστε έφηβοι πού και πού

Ξεσηκώστε το σύντροφό σας να κάνετε κάτι τρελό. Αποδράστε σε ένα κοντινό προορισμό χωρίς να το έχετε προγραμματίσει ή βγείτε να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί όπως κάνατε παλιά.

Σπάστε τη ρουτίνα

Είναι εύκολο στα λόγια στην πράξη όμως τα πράγματα αλλάζουν. Παρόλα αυτά με λίγη προσπάθεια θα δείτε μεγάλη διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό να μη θεωρείτε το σύντροφό σας ως δεδομένο. Το ότι είστε καιρό μαζί δεν σημαίνει πως όλα κρατάνε για πάντα, γιατί αν αφήσετε τον έρωτα θα σας αφήσει και εκείνος.

Διαβάστε επίσης: Σημάδια που δείχνουν ότι βρίσκεστε σε μια τοξική σχέση

Να έχετε προσωπικό χρόνο

Ο προσωπικός χρόνος πρέπει να τηρείται ως απαράβατο συμβόλαιο, γιατί είναι αναγκαίος για όλους τους ανθρώπους. Ο καθένας μας χρειάζεται να μένει μερικές ώρες μόνος με τον εαυτό του. Συζητήστε με το σύντροφό σας πότε μπορεί ο καθένας να έχει τον δικό του χρόνο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις της οικογένειας.

Να θυμάστε ότι ακόμα και αν δείτε τα πρώτα σημάδια φθοράς να πλησιάζουν, μην πανικοβληθείτε γιατί είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε ζωντανό τον έρωτα μέσα στη σχέση. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΕΞ| ΣΧΕΣΕΙΣ| ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ| ΕΡΩΤΑΣ| ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
MORE FOR YOU