Τι είναι ο οργασμός ύπνου και πότε τον βιώνετε

Μήπως ανήκετε στις τυχερές που έχουν οργασμούς ύπνου;

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017 Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Ο ιδανικός ύπνος είναι 6 με 7 ώρες κάθε βράδυ χωρίς διακοπές σε ένα δροσερό δωμάτιο και για μερικές τυχερές συμπεριλαμβάνει και έναν οργασμό, χωρίς όμως σεξουαλική επαφή. Και τότε είναι που ξυπνάτε ανανεωμένες έχοντας διώξει από πάνω σας το στρες της προηγούμενης ημέρας. Ο οργασμός ύπνου είναι αληθινό γεγονός.

Σύμφωνα με μια αμερικάνικη μελέτη μια στις τρεις γυναίκες φτάνει σε οργασμό ενώ κοιμάται. Αν δεν το έχετε βιώσει μέχρι σήμερα είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να φτάσετε σε σεξουαλική διέγερση στον ύπνο σας, είτε έχετε άντρα δίπλα σας είτε όχι. Και το καλύτερο είναι όταν ξυπνάτε, αφού νιώθετε μια χαλάρωση την οποία δεν μπορείτε να εξηγήσετε. Ο οργασμός ύπνου στις γυναίκες ξεκινάει από την εφηβεία και συνεχίζεται μέχρι και τα 50 έτη, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες. Είναι επίσης σύνηθες το φαινόμενο να έχετε βιώσει τον πρώτο σας οργασμό, όχι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Διαβάστε επίσης: Πώς να φτάσετε σε οργασμό σύμφωνα με τους ειδικούς

Όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες ο οργασμός ύπνου δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον αυνανισμό, αλλά είναι θέμα εγκεφάλου. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα είναι χαλαρό, κάτι που μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος μέχρι και στα γεννητικά όργανα, δημιουργώντας έτσι έναν οργασμό. Υπάρχουν επίσης δυο τρόποι που διευκολύνουν τη σεξουαλική κορύφωση ενώ κοιμάστε και είναι να έχετε ξαπλώσει μπρούμυτα και να είστε πολύ κουρασμένοι.

Τέλος εάν ανήκετε στις τυχερές που έχουν αυτή την εμπειρία κατά τη διάρκεια του ύπνου, είναι πιθανό να την βιώνετε αρκετές φορές το χρόνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΕΞ| ΥΠΝΟΣ| ΓΥΝΑΙΚΑ| ΟΡΓΑΣΜΟΣ| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
MORE FOR YOU