Πώς να κάνετε σεξ αν έχετε παιδιά στο σπίτι

Όταν γίνεστε γονείς η ερωτική σας ζωή αλλάζει και πολλές φορές περιορίζεται.

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017
junebugweddings.com

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε σεξ. Όμως όταν γίνεστε γονείς η ερωτική σας ζωή αλλάζει και πολλές φορές περιορίζεται  για τους γνωστούς σε όλους λόγους: τα παιδιά. Όταν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά το σεξ από παθιασμένο μπορεί να γίνει γρήγορο και ημιτελές. Τι να κάνετε; Αν ακολουθήσετε τα παρακάτω κόλπα θα αρχίσετε και πάλι να απολαμβάνετε τη σεξουαλική σας ζωή χωρίς να ανησυχείτε αν θα σας καταλάβουν τα παιδιά.

Έφτασε η στιγμή να θυμηθείτε τα εφηβικά σας χρόνια τότε που ξεμοναχιαζόσασταν με το φίλος σας στο δωμάτιο σας και δίνατε τα πρώτα σας φιλιά στα κρυφά. Έτσι και τώρα όταν το μικρό μέλος της οικογένειας αρχίζει να κοιμάται κλειστείτε στο υπνοδωμάτιο, ανοίξτε την τηλεόραση για να μειώσετε την πιθανότητα να ακουστείτε και χαρείτε τη σεξουαλική πράξη.

Διατηρήστε το επίπεδο θορύβου στο ελάχιστο. Από τη στιγμή που έχετε παιδιά είναι σημανικό να μην τραβήξετε την προσοχή τους και να μειώσετε στο ελάχιστο το θόρυβο.

Κάντε μαζί ντους. Μερικές φορές το να κάνετε μαζί μπάνιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθετε κοντά και να μη σας καταλάβουν τα παιδιά.

Διαβάστε εδώ: Συμβουλές για καλύτερο οργασμό

Κάντε σεξ το πρωί. Εάν είστε από τις τυχερές οικογένειες όπου τα παιδιά αργούν να ξυπνήσουν, το πρωινό σεξ μπορεί να αποδειχθεί και το καλύτερο. Όμως βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τις καλύτερες προφυλάξεις για να μη σας καταλάβουν τα μικρά.

Αφήστε τα παιδιά σας να παρακολουθήσουν τηλεόραση. Ναι γνωρίζουμε καλά ότι οι ειδικοί συνιστούν τα παιδιά να παρακολουθούν περιορισμένο χρόνο τηλεόραση. Όμως δεν θα πάθουν τίποτα αν δούνε για μισή ώρα το αγαπημένο τους παιδικό.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεστε. Τα παιδιά σας τα αγαπάτε όσο τίποτα και κανέναν στον κόσμο, έτσι στη λίστα με τις θυσίες των γονιών είναι και το ήσυχο σεξ. Όμως το να κάνετε σεξ στα κρυφά είναι μια πρόκληση που μπορεί να αποδειχθεί ενδιαφέρουσα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΕΞ| ΣΧΕΣΕΙΣ| ΠΑΙΔΙΑ| ΓΟΝΕΙΣ| ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
MORE FOR YOU