Μετά το παιδί τελειώνει το σεξ;

Η Λίνα Ρόκου γνωρίζει όλο και περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια που δεν κάνουν πια σεξ αλλά αρνείται να αποδεχτεί ότι το παιδί είναι η αιτία του κακού.

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Δεν ξέρω εσάς πώς σας φαίνεται αλλά εμένα μου ακούγεται σοκαριστικό όταν κάποιος εξομολογείται ότι δεν κάνει πια σεξ με τον σύντροφο του, καθόλου, τίποτα, ούτε σταγόνα.

 

Το σεξ δεν είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση χρόνων, μια σχέση που μοιράζεσαι τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου. Αλλά είναι ένα κομμάτι που δεν γίνεται να λείπει γιατί εάν λείπει δεν μιλάμε πια για ζευγάρι αλλά για φίλους, συγκατοίκους ή σκέτο γονείς. Και αυτό το σκέτο γονείς το λέω γιατί όσους ξέρω που δεν κάνουν σεξ έχουν παιδιά. Και γιατί, δυστυχώς, το σεξ άρχισε να γίνεται τροπικό, σπάνιο πτηνό όταν έσκασε το baby boom και έτσι η αναφορά σε πουλιά πήρε μόνο μεταφορική χροιά.

Γιατί πολλά ζευγάρια που κάνουν παιδιά ξεχνούν ότι είναι ζευγάρια και μετατρέπονται μόνο σε γονείς; Εντάξει, στην αρχή υπάρχει κούραση, αϋπνία, άγχος για το αν κάνεις ό, τι κάνεις σωστά. Κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πώς να φροντίσει ένα μωρό. Η Μαρίνα μάλιστα που γέννησε δίδυμα μου έλεγε «Στην εγκυμοσύνη είχα τρελή όρεξη αλλά είχα απαγορευτικό από τον γιατρό, τώρα πια δεν έχω απαγορευτικό και ενώ έχω διάθεση, τον θέλω, πέφτω τόσο ξερή στο κρεβάτι που απλώς κοιμάμαι».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΠΑΙΔΙ| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ| ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ| ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙ
MORE FOR YOU