Πώς μπορείτε να φτάσετε σε οργασμό χωρίς να βγάλετε τα ρούχα σας

Αν δεν είστε σίγουροι πώς θα το πετύχετε διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Μπορείτε να έχετε οργασμό ενώ φοράτε ρούχα; Κι όμως με την κατάλληλη προετοιμασία θα καταφέρετε να φτάσετε στην κορύφωση ενώ είστε ντυμένοι. Αν δεν είστε σίγουροι πώς θα το πετύχετε διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές.

Επιλέξτε προσεκτικά τα ρούχα σας

Μπορεί να έχετε οργασμό χωρίς να βγάλετε τα ρούχα σας αρκεί να μη φοράτε χοντρό παντελόνι. Το κλειδί είναι να ασκείτε πίεση στην κλειτορίδα σας, οπότε εάν είστε σπίτι φορέστε κάτι ελαφρύ.

Κάντε μια μικρή προετοιμασία

Εάν ο κόλπος σας είναι ξηρός τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε μια προετοιμασία χωρίς ρούχα και στη συνέχεια να ντυθείτε. Επίσης καλό είναι να βρείτε μια στάση που σας βοηθάει και σας ερεθίζει.

Διαβάστε εδώ: Τα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του αυνανισμού

Να είστε δημιουργικές

Υπάρχουν πολλά μέρη του σώματος που μπορεί ο σύντροφός να χρησιμοποιήσει για να σας διεγείρει, όπως είναι το γόνατο, ο μηρός και τα χέρια. Το μυστικό βρίσκεται στη φαντασία.

Μην απογοητευτείτε εάν δεν φτάσετε σε οργασμό

Κάθε φορά που δοκιμάζετε κάτι καινούριο υπάρχει η πιθανότητα να μη φτάσετε στην κορύφωση. Ίσως δεν βρείτε τη σωστή στάση, ίσως σας φανεί όλο αυτό αστείο. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα το σώμα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΕΞ| ΣΧΕΣΕΙΣ| ΟΡΓΑΣΜΟΣ| ΛΙΜΠΙΝΤΟ| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
MORE FOR YOU