Εσείς συγχωρείτε την απιστία;

Τι γίνεται αν μάθετε πως ο σύντροφός σας, σας απατά.

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως είναι εύκολο να δεχτούμε ότι ο σύντροφός μας, μας απατά. Ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται διαφορετικά την απιστία αναλόγως τη σχέση που έχει, τα αισθήματα που τρέφει αλλά και το είδος της απιστίας, αν είναι δηλαδή συστηματική ή μεμονωμένο περιστατικό. Ωστόσο εάν βρεθείτε στη μεριά του απατημένου υπάρχου κάποιοι κανόνες που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Καταρχάς το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Εάν αντιδράσετε όσο είστε νευριασμένοι δεν φέρνετε και το καλύτερο αποτέλεσμα. Αντίθετα επιβαρύνετε το κλίμα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας και κάνετε πιο δύσκολη τη ψυχολογική σας κατάσταση.

Πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε και να διαπραγματευτείτε με τον εαυτό σας. Μήπως κάποιες αντιδράσεις και συμπεριφορές οδήγησαν στην απιστία; Μήπως ο τρόπος που αντιμετωπίζατε τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει προβλήματα; Φυσικά ακόμα και αν έχετε κάποια ευθύνη σε καμία περίπτωση η απιστία δεν είναι λύση.

Διαβάστε εδώ: Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους

Αν τελικά πάρετε την απόφαση να παραμείνετε στη σχέση πρέπει να σκεφτείτε εάν μπορείτε να συμφιλιωθείτε με την αλήθεια. Μπορεί να τον αγαπάτε όμως από την άλλη μεριά ίσως δεν σας είναι εύκολο να ζήσετε με αυτό το γεγονός.

Τέλος αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά της απόφασής σας. Αν είναι άλλα πράγματα πιο σημαντικά και πιστεύετε πως η απιστία δεν μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά τη σχέση σας τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να συγχωρέσετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΕΞ| ΣΧΕΣΕΙΣ| ΧΩΡΙΣΜΟΣ| ΑΠΙΣΤΙΑ
MORE FOR YOU