WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Νέα παγωτά Stevie: Η απόλαυση βάζει τα καλοκαιρινά της!


28 Μαΐου 2015

STEVI-καθυα.png

Μπαίνει το καλοκαίρι και η ίδια πάντα εσωτερική διαµάχη µε τον εαυτό µας ξεκινάει: Να φάω ή να µην φάω παγωτό; Μα θέλω τόσο να φάω! Ναι αλλά οι θερµίδες; Η ζάχαρη; Γιατί να µην µπορώ να φάω χωρίς ενοχές; Τέρµα η µάχη! Γιατί φέτος η ΕΒΓΑ δηµιούργησε και προσφέρει για όλους µας ένα µικρό «θαύµα»! Νέο Παγωτό από την ΕΒΓΑ, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, µε γλυκαντικό από το φυτό STEVIA! Τέλεια; Επιτέλους ένα παγωτό για εµάς που προσέχουµε τη διατροφή και τη γραµµή µας, αλλά δεν θέλουµε να στερούµαστε και καλά κάνουµε την ακαταµάχητη απόλαυση του παγωτού. Φαντάσου τώρα: Υπέροχη βανίλια και λατρεµένη σοκολάτα ενώνονται γλυκά µε κοµµάτια σοκολάτας και σιρόπι κακάο, σε µια ιδανικά ισορροπηµένη πρόταση. Δεν θα µπορούσε να γίνει καλύτερο. Τα νέα παγωτά θα τα βρούµε σε όλα τα ψυγεία ΕΒΓΑ, σε ατοµική και οικογενειακή συσκευασία.

 Εσύ το ήξερες;

Οι γλυκοζίτες στεβιόλης, το επίσηµο όνοµα για το stevia, αναφέρονται στη σκόνη ή στο υγρό που εκχυλίζεται από το φυτό Stevia rebaudiana (Bertoni). Το γλυκαντικό από το φυτό STEVIA δίνει όλη τη γλύκα της ζάχαρης και δεν περιέχει καθόλου σχεδόν θερµίδες! Το φυτό Stevia rebaudiana (Bertoni) χρησιµοποιείται παραδοσιακά εδώ και χρόνια σε ροφήµατα όπως το τσάι, ενώ σήµερα χρησιµοποιείται και σε γλυκίσµατα και τρόφιµα, δίνοντάς τους υπέροχα γλυκιά γεύση. Το παγωτό Stevie έχει µόνο 158kcal/100g και 4,9g σάκχαρα /100g. Επιπλέον, έχει περίπου 39% λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο παγωτό. Οι γλυκοζίτες στεβιόλης είναι απόλυτα ασφαλείς και εγκεκριµένοι από παγκόσµιους ρυθµιστικούς οργανισµούς τροφίµων. Με τα νέα παγωτά , το φετινό καλοκαίρι γίνεται ακόµα πιο γλυκό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.