WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτός είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας για την προσωπική υγιεινή


10 Οκτωβρίου 2017

happy.jpg

Η προσωπική υγιεινή περιλαμβάνει την καθαριότητα του σώματός μας, τη στοματική υγιεινή, τον ποιοτικό ύπνο και άλλες καθημερινές συνήθειες. Για να μπορέσουμε όμως να φροντίζουμε το σώμα μας χρειαζόμαστε και τα απαραίτητα προϊόντα, που θα είναι φιλικά στο δέρμα και θα συμβάλουν στην προστασία από ερεθισμούς χαρίζοντας την καθαριότητα και την αίσθηση δροσιάς που τόσο επιθυμούμε.

Σύμμαχος μας στην προσωπική υγιεινή είναι το υγρό χαρτί υγείας Zewa, το οποίο διατηρεί τα ευαίσθητα σημεία του σώματός καθαρά και αναζωογονημένα. Τα 42 υγρά μαντηλάκια Zewa που έχει η κάθε συσκευασία, φέρουν πάντοτε τη σωστή ποσότητα υγρασίας- δεν είναι υπερβολικά υγρά, αλλά ούτε και στεγνώνουν πολύ γρήγορα και φυσικά είναι δερματολογικά ελεγμένα, ώστε να είναι απαλά για το ευαίσθητο δέρμα και να έχουν ουδέτερο pH.

Εκτός όμως από την αίσθηση φρεσκάδας που μας χαρίζει το υγρό χαρτί υγείας Zewa, μπορεί επίσης να απορριφθεί στην λεκάνη της τουαλέτας, διότι διαθέτει την ικανότητα να διαλύεται αργά σε πολύ μικρά μέρη μέσα από φυσικές διαδικασίες.

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να σκεφτούμε καλύτερο σύμμαχο στην καθημερινή μας φροντίδα υγιεινής. Και για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε πρώτα το κλασικό και στη συνέχεια το υγρό χαρτί υγείας. Αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός που προσφέρει μια ασυναγώνιστη αίσθηση φροντίδας και καθαριότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.