WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τώρα μπορείτε να φάτε ψωμί χωρίς ενοχές


Τζουλιάννα Καρνέζη

28 Μαρτίου 2019

bread-breakfast-brunch-1656538.jpg

Η παχυσαρκία σήμερα αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα διατροφικά προβλήματα για τις προηγμένες κοινωνίες. Μάλιστα μέχρι το 2030 τα ποσοστά της αναμένεται να αυξηθούν δραματικά, με τους παχύσαρκους να ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο παγκοσμίως.

Πολλοί άνθρωποι χωρίς να το αντιληφθούν, καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού. Οι γονείς πιέζουν τα παιδιά τους να τρώνε περισσότερο γιατί έτσι πιστεύουν ότι τους κάνουν καλό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνήθειες υπερφαγίας με άσκημες συνέπειες για το μέλλον της υγείας τους. Οι μεγάλες μερίδες που έχουμε πλέον συνηθίσει,σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή οδηγούν σε αύξηση του σωματικού βάρους με διαστάσεις ιδιαίτερα επιβαρυντικές για τη δημόσια υγεία.

Από την άλλη μεριά όλη αυτή η πληροφόρηση που δεχόμαστε, έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στο να θέλουν να χάσουν τα περιττά κιλά. Και τι είναι αυτό που σκέφτεστε να μειώσετε πρώτα όταν θέλετε να κάνετε δίαιτα; Το ψωμί. Και μόνο στο άκουσμα της λέξης το απορρίπτετε αμέσως, καθώς για πολλούς έχει συνδεθεί με την αύξηση βάρους. Όμως πλέον δεν χρειάζεται να θυσιάσετε αυτήν την ακαταμάχητη γεύση και μυρωδιά του ψωμιού στο βωμό καμίας δίαιτας, γιατί τώρα μπορείτε και να το απολαμβάνετε και να χάνετε κιλά. Ναι σωστά διαβάσετε! Για όλους εσάς που θέλετε να χάσετε βάρος o Kαραμολέγκος έφτιαξε το Καραμολέγκος Slim Toast, για να απολαύσετε το ψωμί ξανά!

Η αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος φέρνει το slim toast με γλυκομαννάνη, που συμβάλλει στην απώλεια βάρους γιατί περιέχει ίνες από ρίζα γλυκομαννάνης.

Η γλυκομαννάνη είναι μία φυσική υδατοδιαλυτή φυτική ίνα, προερχόμενη από την ρίζα του φυτού Konjac. Είναι μη πέψιμη και μη απορροφήσιμη από το λεπτό έντερο του ανθρώπου. Έτσι η γλυκομαννάνη σχηματίζει στο στομάχι μία ιξώδη μάζα που μοιάζει με ζελέ και μαζί με την προσόροφηση ύδατος καθυστερεί τη γαστρική κένωση και προκαλεί κορεσμό, οδηγώντας σε μείωση της προσλαμβανόμενης ενέργειας και απώλεια βάρους.

Όσοι λοιπόν αναρωτιέστε αν χρειάζεται να αποκλείσετε το ψωμί από τη διατροφή σας, η απάντηση είναι… Καραμολέγκος Slim Toast και απολαμβάνετε ψωμί ξανά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.