Τα Οσκαρ της Επιστήμης - με απονομή σε στυλ Χόλιγουντ

Τα Bραβεία Breakthrough δίνουν πολύ περισσότερα χρήματα στους επιστήμονες από τα Νομπέλ και τους αντιμετωπίζουν σαν χολιγουντιανούς αστέρες

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Μπορεί να Βραβεία Νομπέλ να προσφέρουν στους επιστήμονες δόξα και κύρος αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να ακούσουν το όνομα τους στην τελετή των Βραβείων του Ιδρύματος Breakthrough.

Πρώτον, επειδή προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα στους νικητές. Και, δεύτερον, επειδή τους αντιμετωπίζουν σαν αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος.

Σε μια γεμάτη λάμψη τελετή στο Κέντρο Ερευνών Ames της NASA στην Καλιφόρνια, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, με οικοδεσπότη τον διάσημο ηθοποιό Μόργκαν Φρίμαν, το Ιδρυμα Breakthrough μοίρασε βραβεία συνολικού ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων σε φυσικούς, βιολόγους, μαθηματικούς και άλλους επιστήμονες. Στην τελετή συμμετέχουν κάθε χρόνο διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα και κάθε είδους διασημότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του protagon.gr εδώTags: ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ| NASA| MORGAN FREEMAN| ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ AMES| BREAKTHROUGH
MORE FOR YOU